Korábbi cikkünkben összegyűjtöttük az idei nyári szezon legdivatosabb darabjait és kiegészítőit. Most ismét hoztunk néhány különleges kiegészítőt és divattippet, melyekkel tovább tudja tökéletesíteni nyári szettjeit, hiszen a divat jóval szélesebb skálát fed le annál, hogy épp milyen ruhát viselünk. Segítünk eligazodni az ékszerek, táskák, napszemüvegek és lábbelik útvesztőjében! Használja ki a nyár utolsó hónapját és engedjen a divat csábításának!

.

A táska a legpraktikusabb kiegészítő

Kétségtelenül az összes kiegészítő közül, melyet említettünk a bevezetőben a táska a legpraktikusabb. Hiszen azontúl, hogy nagyon csinos és éke a szettünknek, számos mindennapi tárgyat helyezhetünk bele (például: a tárcánkat, telefonunkat, vizes palackot stb.). Gion üzletünk minőségi darabjai garantáltan ékes kiegészítői lesznek az Ön által gondosan összeállított szetteknek! Ráadásul üzletünk egyedisége abban rejlik, hogy a táskák nemcsak trendkövetők, de kiemelten magas minőséggel is rendelkeznek, ez lehetővé teszi, hogy a kiválasztott darab hosszú éveken keresztül magával kísérje akár a munkába, akár egyéb, különleges eseményekre.

Egy kényelmes és divatos lábbeli

Az elmúlt évek egyik legpraktikusabb és trendibb darabjai a nagy nyári melegben a papucsok. Szerencsére számos színben, fazonban érhetők el a piacon, ami nagy mozgásteret ad. Bátran lehet őket viselni elegáns ruhákhoz vagy akár lazább, hétköznapi stílusú szettekhez is. Kényelmes viseletet biztosít az egész napos munkához is. My Day Collection üzletünk számos méretben és fazonban kínál papucsokat. Találja meg a leginkább Önhöz passzolót!

Elegáns, apró és nagyszerű

Az ördög a részletekben rejlik – tartja a szólás. Nos, azt gondoljuk, hogy ez a divatban különösen megállja a helyét. Egy színben finoman harmonizáló ezüst ékszer még a legegyszerűbb nyári szettet is feldobja, ráadásul nem is melegít. A Rózsakert Bevásárlóközpont I. emeletén elhelyezkedő, 1994-ben alakult Gold House Ékszer üzletben számos arany és ezüst ékszer közül válogathat. Az egyedi darabokat a magas minőség és valódi elegancia jellemzi. Térjen be üzletünkbe és találjon rá az Önnek leginkább ideális ékszer garnitúrára!

Stílusos védelem

Köztudott, hogy a nap erős sugarai nemcsak a bőrt, hanem a szemet is károsíthatják. Szemük ez ellen úgy védekezik, hogy hunyorogni kezdünk, ami viszont akár idő előtt ráncokat is okozhat. Egy divatos napszemüveg a kedvenc kiegészítőjévé válhat, amely ráadásul még a szeme épségét is védi. Ha úgy érzi, nem talált még rá a tökéletes darabra, keresse fel a Vision Express és Tóbiás Optika üzleteinket, ahol szakértői segítséggel választhatja ki az Önhöz illő szemüvegeket!


2023.08.04.