Gold House Ékszer

Nyitvatartás:

Hétfő – Péntek: 10.00 – 20.00

Szombat: 10.00 – 19.00

Vasárnap: 09.00 – 14.00

 

Telefon: +36 30 945 5316

E-mail: [email protected]

Website: www.goldhouseKft.hu 

Megközelítés: 1. emelet

Keresés a térképen

Az 1994-ben alakult Gold House Kft arany és ezüst ékszer kis és nagykereskedés. Több mint 40 éves tapasztalattal rendelkezünk az ékszergyártás és ékszerkereskedés területén. Küldetésünk az, hogy a szépség iránti igényeket követve, megkönnyítsük és kellemesebbé varázsoljuk az Ön ékszerajándékozási szokásait.

Hazai ékszerészek, illetve saját export és import tevékenységünkkel biztosítjuk az áruk rendkívüli nagy és széles választékát. Kínálatunk közt található fehér, sárga, rozé és vegyes színű arany ékszer briliáns kövekkel, illetve smaragd, zafír, rubin és más drága és féldrágakövekkel. Az üzletben gyűrűk, pecsétgyűrűk, karláncok, karkötők, karperecek, nyakláncok, nyakékek, nyakpántok, fülbevalók, medálok, arany női és férfi karórák is fellelhetőek. Az eljegyzési és karikagyűrű választékunk különösen széles, akár saját tervezési lehetőséget is biztosítunk. Az előbbiek mellett pedig gyermek ékszereket (láncok, karláncok medálok, fülbevalók) is kínálunk.

A általunk nyújtott szolgáltatások közé tartoznak az alábbiak: ékszertisztítás, illetve javítás, ékszerkészítés egyedi igények alapján (szavak, szimbólumok, fényképek gravírozása), ékszerbecslés, stílustanácsadás, tört arany és ezüst felvásárlás, gyöngyfűzés.

  • Bankkártya elfogadóhely