A nyári szezon talán az egyik legizgalmasabb időszak a divat világában, hiszen a hosszú téli hónapok után végre magunkra ölthetjük a könnyedebb, színesebb darabokat. 2023-ban a divat különösen sokszínű, így könnyű rálelni azokra a ruhákra és trend irányzatokra, amelyek igazán közel állnak hozzánk és amelyek kifejezik az egyéniségünket.
A nyári divat idén a színek és a textúrák merész játékáról szól. Az alapvetően egyszerű szabásvonalakat és klasszikus stílusokat az izgalmas minták és élénk árnyalatok bolondítják meg. Cikkünkben csokorba szedtük az idei nyár legdivatosabb darabjait is trendjeit. Tartson velünk a cikk végéig és ismerje meg üzleteink aktuális kínálatát!

Idén kötelező darab: egy élénk színű táska

Az egyik legfontosabb trend idén az élénk színek használata. A nyári kollekciók tele vannak élénk árnyalatokkal, mint például a lila, a piros, a kék, a narancs. Ne essen kétségbe, ha ezeket a harsányabb színeket nem érzi közel magához! Ebben az esetben maradjon a letisztult színű ruháknál, amelyeket dobjon fel egy-egy vagány táskával, amin rögtön megragad mindenki tekintete. Gion üzletünk minőségi darabjai garantáltan feldobják a legegyszerűbb szettet is! Az előbb említett kis trükkel követheti az aktuális trendet, de mégis önazonos tud maradni, a divatban pedig az önbizalom az egyik legfontosabb alappillér.

A frizura, mint a divat része

Az 1970-es évektől a 90-es évekig, a retró divat stílusjegyeinek visszatérése tapasztalható. Gondoljon a magas derekú farmerre, túlméretezett blézerre. Ez a trend a múltból merít inspirációt és azt modernizálja. Akármilyen furcsának is tűnhet elsőre valójában a frizurája is nap mint nap az öltözékének részét képezi, így a retró hatás visszatérése és ezzel való játék a fodrászat világában is megfigyelhető. Egy jól elkészített frizura kezelése a mindennapok során is egyszerű. Jean Louis David fodrászatunk a folyamatosan fejlődő francia divat szerinti prémium fodrászatot képviseli. A szalon szakértő fodrászai valóban megalkotják azt a frizurát, amire mindig is vágyott, a frizurát, ami kihangsúlyozza arcának szép vonásait!

Kifinomult elegancia és nőiesség

A napokban nemcsak a nyár érkezett meg, hanem az esküvők szezonja is. Ha az Ön számára is fejtörést okoz, hogy milyen öltözékben ünnepelje az ifjú párt, akik meghívták életük legboldogabb eseményére, akkor ideje felkeresnie My Day Collection üzletünket. A My Day Collection-ben biztosan megtalálja azt a darabot, amit bármilyen jeles eseményen viselet – legyen az egy ballagás vagy egy esküvő. Olasz márkák válogatott kollekcióit (pl.: Sandro Ferrone, Imeperialm Please, Vicolo) és a hazai kortárs tervezők divatmárkáit is megtalálja a kínálatban. Az elegancia fellegvára a My Day Collection!

Hosszú, mintás ruhák

Az idei évben a színes ruhák között sokféle variáció figyelhető meg a divatban, az egyszerű, romantikus daraboktól az extravagánsabb, modern darabokig. A rövid ruhák mellett az idei évben egyre több színben és mintában is megtalálhatóak a hosszú, mintás darabok, amelyek optikailag még inkább képesek kiemelni a nőies vonalakat, ráadásul rendkívül lengék, így a nagy kánikulákban az egyik legkényelmesebb viseletet jelentik. Elysées üzletünkben egyedi darabszámú olasz divatáruk között számos mintás hosszú ruhát is talál, emelett pedig számos ehhez passzoló kiegészítő is várja Önt.


2023.06.02.