Nyitva tartás:

Hétfő – Péntek: 10.00 – 20.00

Szombat: 10.00 – 19.00

Vasárnap: 10.00 – 16.00

 

Telefon: +36-20/884-6975

Web: www.visionexpress.hu

Megközelítés: Földszint 3.

Keresés a térképen

Napjainkban a szemüveg már nem csupán egy látást javító eszköz, hanem mindennapi megjelenésünk része és divatos kiegészítő is egyben, ami viselőjének különböző stílust adhat a különböző alkalmakra.

A Vision Express 1996-ban nyitotta meg első üzletét Budapesten és immár 38 üzlettel rendelkezik, melyek nagy részében már akár 1 óra alatt elkészülhet a kiválasztott szemüveg. Üzletláncunk jelentős átalakuláson ment keresztül az első lépések óta, melynek köszönhetően ma már Magyarország egyik legnagyobb optikai hálózatává nőtte ki magát.

A Vision Express teljes körű szolgáltatásának köszönhetően szemüveget, napszemüveget és kontaktlencsét is kényelmesen és egyszerűen vásárolhattok az üzleteinkben. Több száz szemüvegkeret közül tudtok válogatni, melyek a legújabb trendtől a klasszikus stílusig széles skálán mozognak. A keretek jól átláthatóan stílusokra bontva kerülnek kihelyezésre, így mindenki megtalálhatja a hozzá illő terméket. A komplett szolgáltatásunk részeként a hét minden napján – még hétvégén is – szakember segítségével ellenőriztethetitek látásotokat az üzleteinkben. Kollégáink segítenek a szükséges dioptriához legoptimálisabb szemüveglencse kiválasztásában is, hogy az akár egy óra alatt elkészülő szemüveg a lehető legkomfortosabb és legesztétikusabb legyen. A szemüvegek és napszemüvegek mellett különböző típusú kontaktlencsék is elérhetőek üzleteinkben, ezek illesztésében és használatuk betanításában is segítünk.

  • Törzsvásárlói rendszer
  • Bankkártya elfogadóhely