Szeretné követni a legújabb divatot, de néha úgy érzi, hogy elveszett a rengeteg stílusirányzat között? Kíváncsi rá, hogy milyen különleges darabokat ajánlanak az üzleteink a tavaszi-nyári időszakra? A Rózsakert üzletei most is sokféle divatos ruhadarabot és kiegészítőt kínálnak, melyek közül bátran válogathat, új cikkünkben pedig igyekszünk bemutatni a választékunk legújabb és legizgalmasabb darabjait, amelyeket minden stílusos nőnek be kell szereznie a következő hónapokban.

.

Sportos és elegáns

Az utóbbi években egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek azok a szettek, amelyek vegyítik az elegánsabb és a sportosabb darabokat. Erre a stílusirányzatra építenek azok a ruhák és cipők, amelyek már önmagukban is sportosan elegánsak, így remek választások lehetnek a hétköznapokra, és egy elegánsabb eseményre egyaránt. A Tiffosiban számos ruhát is kiegészítőt találhat, melyek vegyítik a stílusokat, de egy sportcipő és egy elegáns táska kombinálásával bármilyen szettet divatossá tehet.

Színes szettek

Az idei szezonban érdemes extrán sok színes ruhát beszerezni, a feltűnő és sokszínű darabok ugyanis nagyon divatosak lesznek a tavaszi időszakban. Fontos azonban figyelni arra, hogy a színek harmonizáljanak egymással, és ugyanaz az árnyalat akár több ruhadarabon is feltűnjön. A Clamar Multibrand Store tavaszi kollekciójában különleges festmények inspirálta, varázslatos színkavalkáddal rendelkező darabok közül válogathat!

Feltűnő szemüvegek

Szemüveget hord? Akkor itt az idő lecserélnie a keretét egy vadonatúj, divatosabb darabra! Az utóbbi években elsősorban a vastagabb, hangsúlyosabb keretek hódítottak, melyek kiemelik a szemet, és karaktert adnak az arcnak. Az elsődleges azonban az, hogy az ön ízléséhez passzoljon a kiválasztott keret! Szerencsére számos formából és színből, valamint prémium világmárkák hatalmas kínálatából válogathat a Vision Express üzletében!

Látványos kiegészítő

A kiegészítők terén válasszon csillogó, feltűnő darabokat a szettjeihez, például ragyogó arany és ezüst ékszereket: karakteres nyakláncokat vagy nagyobb méretű fülbevalókat. Ezek a darabok remekül megfogják a tekintetet, és teljessé tehetne egy egyszerűbb outfitet is. Látogasson el a Gold House Ékszer üzletébe, ahol fantasztikus ékszereket fedezhet fel!


2024.03.29.