Megérkezett a tavasz a Rózsakert üzleteibe is, és természetesen idén is a legdivatosabb tavaszi-nyári darabokkal várjuk önt! A stílusos ruhák mellett ráadásul sokféle izgalmas kiegészítőt is beszerezhet nálunk, melyek segítenek különlegessé varázsolni a szettjeit, és felfrissíteni a ruhatárát. Vadonatúj cikkünkben az üzleteinkből ajánlunk önöknek különleges darabokat, melyeket bátran viselhet idén tavasszal, és amelyekkel igazán stílusos lehet a mindennapokban és a különleges alkalmakkor is!

.

Feltűnő apróság

Gyakran elég egy apróság, hogy a szettünk igazán divatos legyen! Egy feltűnő, esztétikus öv például tökéletes választás azok számára, akik szeretnének becsempészni egy kis extra csillogást a szettjükbe. Az Elysées divatüzletben a szezon legnépszerűbb, és a kifutók legtrendibb darabjai mellett izgalmas kiegészítők sorát is felfedezheti! Szerezze be a vadonatúj, tavaszi kollekció darabjait!

Stílusos cipő

Egy tökéletes cipő minden tavaszi szett alapkelléke. Akár a feltűnőbb, színesebb darabokat kedveli, akár az egyszerűbb, de sokoldalú cipőket részesíti előnyben, üzleteink kínálatában nem fog csalódni. Térjen be a GANT üzletébe, ahol nemcsak tartós, magas minőségű, hanem rendkívül divatos cipőket is találhat, melyek sokféle szetthez tökéletesen passzolnak.

Minőségi táska

Válasszon a mindennapokra igazán egyedi táskát a Gion bőrdíszmű kínálatából! Az idei évben nagy sikernek örvendenek a színes darabok, melyek tökéletessé teszi az egyszínű szetteket, és igazán feldobják a megjelenését. A Gion egyedi, kézzel készített táskái emellett rendkívül tartósak, így biztosan nem fogják cserben hagyni önt a mindennapi használat során.

Különleges hajdísz

Idén ismét divatba jöttek a hajpántok, melyek igazán nőies kiegészítők, és remekül mutatnak szinten minden tavaszi ruhával! Fedezze fel a My Day Collection kínálatának rendkívüli darabjait, melyekkel minden nap igazán stílusos lehet! Ez a díszes hajpánt ráadásul a természetközeli motívumoktól válik még divatosabbá!


2024.03.08.