Hamarosan nagy kánikulák várhatóak. Jelen összeállításunkkal a család minden tagját szeretnénk felkészíteni a forróságra és olyan tippekkel, programötletekkel kedveskedünk, amelyek segítenek elviselhetőbbé tenni az időjárást. Tartson velünk a cikk végéig és ismerje meg mind a 4 ajánlásunkat!

.

Óvja a haját is a nyári melegben

A napsugarak, a tenger és a szabadban eltöltött idő csodát tesz a lelkével, azonban a hajkoronára sajnos már nincs ilyen jó hatással. Az olyan faktorok kombinációja, mint az erős napsugárzás, a klóros vagy sós víz rendkívül kiszárítják a hajat, így a tincsei töredezetté válhatnak. Megfelelő ápolással azonban megelőzheti frizurája roncsolódását. Dm üzletünk polcain minőségi hajápolási termékeket talál (samponokat, balzsamokat, hővédő készítményeket), amelyek kiválóak a nyári hőségben a hajkoronájának ápolására.

Irány a strand

Az igazán nagy forróságban a legjobb, ha az egész család felkeres egy közelgő strandot. A vízparton sokkal elviselhetőbb a kánikula, ráadásul hihetetlen jó családi program, hiszen itt minden generáció igazán felszabadultan tud kikapcsolódni. Ám, ha mély vizű medencébe vagy tengerpartra megyünk mindenképpen érdemes előre gondoskodni a család legkisebb tagjainak biztonságáról. Hazánkban, ma már számos terméket kínálnak a kisgyermekeseknek a biztonságos fürdéshez. Játéktenger üzletünkben mesehős figurákkal, számos formában és méretben kaphatóak úszógumik, így garantáltan a gyermeke is örömmel viseli majd a biztonság szempontjából elengedhetetlen úszóeszközöket.

Praktikus kiegészítők

Óvja a szemeit is a káros UV-sugarak ellen egy kényelmes és divatos napszemüveggel! A Vision Express kínálatában számos férfi és női napszemüveget talál, melyek között biztosan megtalálja a tökéletes darabot. A közkedvelt pilótafazonú, a vadító cicás, vagy a filmsztáros kerek? Üzletünk széles napszemüveg-kínálatában biztosan megtalálja az arcformájához leginkább illő darabot.

Kapcsolódjon ki

Akár a strandon, akár a kert árnyékos teraszán ücsörgünk az egyik legpihentetőbb program, ha egy kellemes nyári délutánon egy izgalmas regény világába kalauzoljuk magunkat és kicsit kizárjuk a rohanó külvilágot. Líra könyváruházunkban számos gyönyörű és minőségi kötetet talál, melyek igazán méltó és építő ajándékok a mindennapokban is.


2023.07.07.