Líra Könyváruház

Nyitvatartás:

Hétfő – Péntek: 10.00 – 20.00

Szombat: 10.00 – 19.00

Vasárnap: 10.00 – 16.00

 

Telefon: 06-1/391-5899

Website: www.lira.hu

Megközelítés: 1.emelet 8.

Keresés a térképen

Szépirodalmi, ismeretterjesztő és szakkönyvek, útikönyvek, gyermek-és ifjúsági könyvek, idegen nyelvű könyvek, hangoskönyvek, CD-k, DVD-k és akciós könyvek nagy választékban kaphatók.
A közületek, iskolák igényeinek is megfelelő áruválasztékunk között megtalálhatóak tankönyvek, szakkönyvek, számítástechnikai és menedzserkönyvek.

Boltunkban, mint a hálózat valamennyi egységében, nemcsak az éppen nem található magyar kötetek rendelhetők meg, hanem naprakész európai és amerikai könyvválasztékból is rendelhet.
Üzletünkben Líra ajándékkártya és Líra könyvutalvány is kapható 500, 1000 és 5000 és 10 000 forintos címletekben. Az utalvány bármely Líra boltban, Rózsavölgyi és Társa Zeneműboltban valamint a www.lira.hu internetes könyváruházunkban váltható be. Az ajándékkártya elfogadóhelyeket keresse a honlapunkon.

Törzsvásárlóinkat a Líra Könyváruházban 7% kedvezménnyel, valamint a Líra Könyvklub aktuális kínálatával várjuk szeretettel!

Ötórai kakaó nevű gyerekprogramunkra minden hónap utolsó péntekjén 17 kerül sor, ahol mesével, bábelőadással és kézműves foglalkozással várjuk a kicsiket.

  • Bankkártya elfogadóhely
  • Törzsvásárlói rendszer
  • VÁSÁRLÁSI UTALVÁNY
  • Rózsakert Baráti Klubkártya elfogadóhely