A közelgő szeptember nemcsak az őszt, hanem sok-sok diák számára a tanévkezdést is magával hozza. Jelen összeállításunkban olyan hasznos termékeket (és ezekhez kapcsolódó tippeket) hoztunk üzleteink kínálatából, amelyek megkönnyítik az iskolai időszakra való felkészülést, illetve a tanulást. Az egészen kisiskolásoktól kezdve az egyetemi tanulmányokat megkezdő hallgatókra is gondoltunk. Tartson velünk, és tegye minél gördülékenyebbé, egyszerűbbé a 2023/2024-es tanévet!

.

Színes tankellékek

Egy színes, különleges írószerrel, füzettel máris meghozhatjuk a kedvet, motivációt a gyermekünk (vagy akár a magunk) számára a tanuláshoz. A Papír-Sziget üzletünkben mindig a legdivatosabb, legkeresettebb iskolai kellékeket és irodaszereket találja, így nemcsak a nyár végén, az ősz elején érdemes üzletünkbe ellátogatnia, hanem a tanév közben is, amikor újabb írószerekre, füzetekre van szükség.

Hangolódjon vissza a tanulásra izgalmas regényekkel

Bár, elsőre talán furcsának tűnhet mégis nagyon hasznos tipp, ha gyermekünket (vagy akár önmagunkat) egy kis olvasására sarkaljuk a nyár utolsó hónapjában. Válasszunk olyan kötetet, amiben igazán örömet lelünk, amit izgalmasnak találunk. Azért lehet ez hasznos, hiszen nyáron felgyorsul körülöttünk az élet, sokkal több időt töltünk a szabadban és átállunk egy másfajta ritmusra. Egy számunkra kedves könyv elolvasásával kicsit visszahangolódunk a koncentrált figyelemre, a fókuszra, ugyanakkor mégis kikapcsolódásról beszélhetünk és nem egy kötelező feladatról. Líra Könyváruházunk polcain számtalan izgalmas olvasmányt talál minden korosztály számára!

Ideje szemvizsgálatra menni

Az iskolakezdés egy kiváló alkalom, hogy beiktasson egy szemvizsgálatot, majd – ha szükséges – megrendelje új szemüvegét vagy a szükséges kontaktlencsét. Az előbb említettekben elsődleges szempont kell, hogy legyen a minőség és az egészség, de emelett azért az sem árt, különösen, ha kamasz gyermekünkről van szó, hogy a kiválasztott keret a trendeknek is megfeleljen. A Tóbiás Optikában és Vision Express üzletünkben több száz szemüvegkeret közül tud válogatni, melyek a legújabb trendtől a klasszikus stílusig széles skálán mozognak!

A tanulás mellett a játékra is mindig kell időt teremteni

 Kortól függetlenül minden ember vágyik a játékra, a kikapcsolódásra a megfeszített munka, tanulás mellett. Ezt ne feledje el! Motiválja gyermekeit azzal, hogy egy kis játék vásárlást is becsempész a tanévkezdő nagybevásárlás alkalmával. Játéktenger üzletünkben számos kis helyen is elférő játékot talál, melyekkel akár iskola után a gyerekek kimehetnek egy gyors játékra a közelgő parkba, sőt a szünetben is megszakíthatják a kemény munkát egy gyors UNO partival!


2023.08.11.