Lassan beköszönt az igazi nyár, amikor végre elővehetjük a vékonyabb ruhákat, és a hozzájuk passzoló kiegészítőket! Ha szeretné tudni, hogy ezen a nyáron milyen színű ruhadarabokat érdemes választania, akkor ajánljuk korábbi cikkünket, melyben összeszedtük a kifutók idei legdivatosabb színeit. Ha azonban most elsősorban a kiegészítőkre fókuszálna, akkor jó helyen jár, legújabb cikkünkben ugyanis a Rózsakert üzleteiből ajánlunk különleges kiegészítőket az előttünk álló, nyári időszakra.

.

Lenyűgöző ékszerek

Ön is hivatalos esküvőre, vagy valamilyen elegáns eseményre idén nyáron? Válasszon ünnepi szettje mellé letisztult, elegáns ékszereket, melyek tökéletes kiegészítői lesznek a feltűnőbb és a visszafogottabb ruháknak is. A Gold House Ékszer üzletében minőségi darabokkal, és különleges, egymással összeillő ékszereket tartalmazó szettekkel várják mindazokat, akik igazán szeretnek ragyogni.

Pasztell táskák

A pasztell színek idén is nagyon divatosak, különösen, ha táskákról van szó! Pasztell színekben pompázó kiegészítőjét pedig ne féljen kombinálni az élénkebb ruhadarabjaival sem, mert idén nyáron rendkívül divatosak ezek a párosítások. A tökéletes, praktikus és minőségi táskákért pedig keresse fel a Gion Bőrdíszművet, ahol egyedi táskákat szerezhet be magának minden alkalomra!

Stílusos napszemüvegek

A napszemüvegek nemcsak hasznos társak a nyári napsütésben, de a szettjeink tökéletes kiegészítői is lehetnek, ha sikerül jól választanunk. Az utóbbi években inkább a nagyobb, feltűnőbb napszemüvegek hódítottak, és nincs ez másként idén nyáron sem! Ha pedig nemcsak stílusos, de megfelelő UV-védelemmel is rendelkező darabot szeretne, akkor látogassa meg a Tóbiás Optikánkat!

Elmaradhatatlan strandtáska

Ha önnek sem telhet el a nyár strandolás nélkül, akkor egészen biztosan szüksége lesz egy nagyméretű, praktikus táskára is, amelyben elfér minden szükséges eszköz és kiegészítő a kellemes strandélményhez. A Clamar Multibrand Store kínálatában pedig szerencsére igazán csodálatos, művészi alkotások által ihletett strandtáskákat talál!


2024.05.24.