Szerezze be a tavasz és a nyár legdivatosabb ruhadarabjait a Rózsakert üzleteiből! Annak érdekében, hogy az elkövetkezendő hónapokban is a lehető legstílusosabb lehessen a mindennapokban és az ünnepi alkalmakkor, legújabb cikkünkben összegyűjtöttük az idei tavaszi-nyári szezon legnépszerűbb színeit – egyenesen a kifutókról. Ezeket a stílusos darabokat pedig természetesen megtalálja üzleteink kínálatában, hogy gyorsan és egyszerűen be is szerezhesse őket. Gardróbfrissítésre fel!

.

Az év színe: Peach Fuzz

A Pantone Intézet minden évben kiválasztja az év színét, mely 2024-ben az úgynevezett Peach Fuzz árnyalat lett. Ez egy lágy, bársonyos barack szín, amely visszafogott eleganciát kölcsönöz a viselőjének, és finoman felébreszti az érzékeket. A világos barack árnyalatú szoknyák és ruhák ezért idén valósággal ellepték a kifutókat, és ha igazán divatos szeretne lenni, ön sem hagyhatja ki a ruhatárából ezt a színt. A legdivatosabb barack színű darabokat keresse az Elysées divatüzletünkben!

Megragadó kék árnyalatok

A kék színű darabok soha nem mennek ki a divatból, így idén is rendkívül népszerűek a különböző kék árnyalatokban pompázó ruhák: különösen a világoskék és a merészebb indigó tűnt fel gyakran az idei tavaszi-nyári kollekciókban. Ám nemcsak a kifutókon, hanem a hétköznapokon is remek választások azok a kék ruhadarabok, melyek nem túl harsányak, mégis különlegessé teszik a megjelenését. A GANT kínálatában pontosan ilyen darabokat fedezhet fel!

Klasszikus fekete-fehér

Az aktuális trendszínek helyett inkább örök klasszikus darabokra vágyik? A fekete és fehér ruhák szerencsére mindig divatosak maradnak, idén pedig bátran kombinálhatja is ezt a két színt a stílusos megjelenésért. Ezek a ruhák szerencsére a mindennapokra éppen olyan remek választások, mint a különleges eseményekre! A fekete-fehér darabok tehát még sosem örvendtek ekkora népszerűségnek: keresse őket a Tiffosi üzletében!

Varázslatos színkavalkád

Inkább a feltűnőbb darabokat kedveli? Nem probléma, hiszen az idei tavaszi-nyári időszak divatos darabjai között talál kifejezetten izgalmas ruhákat is. A feltűnő minták idén nagyon trendinek számítanak, épp úgy, ahogy a nagyon színes, vagy akár a szivárvány minden színében pompázó szoknyák és felsők is. Ha szeretne ön is valóságos színkavalkádot megmutatni a szettjében, akkor a Clamar multibrand store-ban a legjobb helyen jár!


2024.05.10.