Közelednek a ballagások és a diplomaosztók! A nemes ünnepre illik egy kis ajándékkal is készülni, hiszen ezzel is kifejezhetjük elismerésünket a kitartó és áldozatos munkáért, tanulásért. Cikkünkben összesen 4 ajándékötletet gyűjtöttünk csokorba, melyekkel garantáltan örömet okozhat a ballagó hozzátartozójának.

Ajándékozzon még több tudást

Egy ballagás azért is olyan nemes ünnep, mert nemcsak a diákok/ hallgatók kitartását ünnepeljük, hanem a megszerzett és a még megszerezhető tudást is. Épp az előbbiek miatt igazán méltó ajándék, ha e jeles alkalomból könyvvel lepjük meg ballagó hozzátartozónkat. Líra könyváruházunkban számos regényt és ismeretterjesztő könyvet talál. Ráadásul június 30-ig kedvezményesen is vásárolhat köteteket üzletünkben. Az akciókról további részleteket ITT olvashat.

Ajándékozzon virágot

Ha a ballagásra gondolunk szinte rögtön összekötjük e jeles eseményt a virágcsokrokkal. Nem véletlenül ez az első asszociációnk, hiszen gratulációnk egyik legszebb és legelegánsabb kifejezési módja, ha virágot ajándékozunk. Moyo Virág üzletünkben szebbnél szebb vágott és cserepes virágokat talál! Virágüzletünk munkatársai garantáltan a legszebb csokrokkal járulnak hozzá az Önök örömteli eseményéhez.

Ajándékozzon élményeket

Egy fotóalbum gyermekünk elmúlt, s talán legmeghatározóbb éveiről egy igazán egyedi és szép ajándék. A fényképek örök emléket jelentenek, s a kedves élményekre való visszaemlékezésnél aligha tudunk nagyobb örömet okozni. Fotó La-Már – Kodak Express üzletünkben előhívathatja a képeket. Az üzletben nagy választékban talál albumokat is. Önnek már csak azt kell kitalálnia, hogy pontosan mely képeket és milyen elrendezésben helyezi az albumba.

Extra tipp: csodálatos loknik egyszerűen

Valami igazán egyedi és különleges ajándékkal lepné meg ballagó gyermekét/ unokáját/ testvérét? Egy jól megválasztott ékszerrel biztosan nem lőhet mellé. Gold House ékszerboltunk ékszerek széles választékával várja. Ráadásul június 11-e után két meglepetéssel kedveskedik üzletünk: ha 20.000-Ft felett vásárol ezüst ékszert, ajándékba kap egy Gold House ezüst tisztító anyagot, ha pedig 50.000-Ft felett vásárol bármilyen terméket, meglepetés ajándékot kap. (Az akciók nem vonhatók össze.)


2023.06.23.