Megérkezett a nyár, és ezzel együtt az utazások időszaka is! Ha szeretné, hogy tökéletesen sikerüljön a nyaralása, akkor a programok tervezése mellett arra is érdemes figyelnie, hogy időben beszerezzen mindent, ami nélkülözhetetlen lehet az utazása során. A Rózsakert üzleteiben szerencsére mindent megtalál, amire a nyaralás alatt szüksége lesz! Legújabb cikkünkben pedig segítünk, hogy biztosan ne feledkezzen meg a legfontosabb dolgokról, és zavartalanul tölthesse a nyaralását.

.

Praktikus napszemüveg

Válasszon vadonatúj napszemüveget a nyaralására, amely nemcsak stílusos és praktikus, hanem a szemeit is megvédi a káros UV-sugárzástól. A folyamatos napsütés komoly károkat tud okozni a látásban, így nagyon fontos, hogy időben gondoskodjon a szeme biztonságáról. A Vision Express üzletében minőségi, divatos napszemüvegeket szerezhet be, melyek tökéletes védelmet nyújt egész nyáron!

Védelem a bőrének

Nemcsak a szemei, hanem a bőre védelméről is gondoskodnia kell, különösen akkor, ha sok időt tölt a napon a nyaralása során. Válasszon minél nagyobb védelmet nyújtó, 30 vagy 50 faktoros napvédő krémet, és kenje be magát újra néhány óráként, illetve minden fürdőzés után. A dm választékában sokféle napvédő terméket találhat, melyekkel megvédheti a bőrét a napsugárzás okozta károkról.

Strandolvasmány

A praktikus kiegészítők mellett a szórakozását is érdemes előre biztosítania. Ha ön is szeret 1-1 délutánt lustálkodással, vagy a vízparton való pihenéssel tölteni, akkor mindenképp szerezzen be egy izgalmas kötetet az utazása idejére. A Líra Könyváruházban krimik, romantikus regények és klasszikus történeteket is találhat, melyek feledhetetlen kikapcsolódást nyújtanak a nyaralása alatt.

Napsütötte hullámok

Induljon tökéletes frizurával a nyaralásra! Frissítse fel a megjelenését egy új fazonnal vagy árnyalattal, és mutasson tökéletesen minden fotón, amelyet az utazása alatt készít. A Jean Louis David fodrászatában a legújabb francia trendeknek megfelelő, csodálatos frizurákat készítenek szakértő fodrászaink. Kérjen időpontot most!


2024.05.31.