Február 14-én ünnepeljük a Valentin-napot, mely egy angolszász eredetű ünnepnap, és csupán a 20. századra vált világszerte a szerelmesek ünnepévé. Ezen a napon nemcsak a szerelmünket, hanem a szeretteinket is meglephetjük valamilyen apró ajándékkal, melyet természetesen most is beszerezhet a Rózsakert üzleteinek valamelyikéből. Fedezze fel ajánlatainkat, és szerezze be nálunk a tökéletes Valentin-napi meglepetést!

.

Lélekmelengető italok

Lepje meg a párját egy üveg fantasztikus borral, amely megkoronázza majd a Valentin-napi vacsorát. Az alapszabály az, hogy a vacsorára fogyasztott csirkéhez vagy halhoz fehérbort, a vörös húshoz, kacsához vagy libához pedig vörösbort válasszunk. Ha szeretne igazán különleges italt választani erre az estére, akkor látogasson el a Bortársaság üzletébe, ahol kollégáink segítenek is önnek a választásban.

Kényeztető finomságok

Valamilyen páratlanul ízletes édességgel lepné meg a párját Valentin-napon? Válasszon különleges angol, svájci, belga, amerikai és nem utolsó sorban magyar, prémium minőségű desszertek közül a CsupaCsoki Exkluzív kínálatából! A csokoládék mellett, egyéb édességeket, cukrokat, chipseket, teát, kávét, üdítőket, valamint cukor-, tej-, és gluténmentes termékeket is felfedezhet az üzletben, hatalmas választékban!

Csillogó meglepetések

A Valentin-nap legnépszerűbb meglepetései az ékszerek, ami nem is véletlen, hiszen ki ne örülne egy csillogó nyakláncnak vagy karkötőnek?Ha ön is szeretné meglepni a szerelmét egy igazán csodálatos, ragyogó darabbal, akkor látogasson el a Gold House Ékszer üzletébe, ahol segítünk megtalálni a tökéletes ajándékot!

Közös desszert

A finom Valentin-napi vacsora után szeretne megkóstolni a párjával egy különleges desszertet is? Látogasson el a Süti. – Cake & Shake cukrászdánkba, ahol sokféle finomsággal várjuk! Ha pedig otthon szeretné elfogyasztani a kedvenc édességét, adja le a rendelését a kollégáinknak még ma!


2024.02.02.