Júliusban is számos izgalmas, egyedi terméket talál a Rózsakert Bevásárlóközpont üzleteinek polcain. Jelen cikkünkben összegyűjtöttük üzleteink e hónapban elérhető különleges termékei közül néhányat. A csokorba szedett különlegességek között talál a szemének és hasának valót is. Tartson velünk a cikk végéig, és tekintse meg a hónap legkülönlegesebb ékszerét, dekorációját és italait!

.

Egyedi észerek

A képen is szereplő kék topáz garnitúra eleganciát és finomságot tükröz. Az emberek többsége kedveli ezt a drágakövet vonzó kék színe miatt. Ha születésnapra keres ajándékot, vagy csak meglepné egy kedves szerettét, akkor kitűnő választás ez az ékszer szett. Az ékszert a Rózsakert Bevásárlóközpont I. emeletén elhelyezkedő, 1994-ben alakult Gold House Ékszer-ben találja. Az üzletben egyébként számos más arany és ezüst ékszer közül is válogathat. Üzletünk több mint 40 éves tapasztalattal rendelkezik az ékszergyártás és ékszerkereskedés területén, így garantált a termékek minősége.

Különleges hűsítők

A nagy nyári melegben nincs is jobb egy finom, könnyed, hűsítő üdítőnél! Csupa Csoki Exkluzív üzletünk is tisztában van ezzel, így nyáron nemcsak különleges édességekkel kedveskedik a vásárlóinak, hanem számos különleges a magyar piacon nehezen beszerezhető üdítővel is. Az üdítőket egyenesen a hűtőből érheti el, így garantált lesz a hűsítő hatás! Mangó, alma? Ön melyik ízt választaná ebben a nagy kánikulában? Jöjjön és élvezze a hűsítő felfrissülést!

A nyári asztal ékei

Jelen válogatásunkban mindenképpen helyet kellett kapnia egy igazán impozáns dekorációnak. The House of Villeroy & Boch üzletünk gyönyörű lakáskiegészítőjére szeretnénk felhívni figyelmét. Ez a gyönyörű asztaldísz a nyári, romantikus vacsorák éke. Hagyja, hogy az egész étkező pompába boruljon és kedvesével önfeledt pillanatokat töltsenek el együtt! Üzletünkben számos más kiegészítőt is talál, például terítőket, étkészleteket. Ha egy romantikus vacsorát tervez júliusban, akkor mindenképpen érdemes betérnie üzletünkbe, hiszen itt minden szükséges kiegészítőt megtalál.

A vacsora kísérője

Ha már az előző fejezetben megemlítettük a romantikus vacsorát, nem mehetünk el amellett a tény mellett, hogy egy jó vacsora legjobb kísérője egy zamatos, ízletes és elegáns ital. Bortársaság üzletünk egy igazi különlegességét ajánljuk: a Mrs. Millicent limitált palackszámú kiadását, a Summereasy-t. Az új gin megalkotásához közel 30 féle fűszerrel kísérleteztek. Ezeket később külön-külön lepárolták, és kiválasztották a négy legjobbat. A végeredmény egy citrusokban feljebb tekert stílus, új fűszerekkel, mélyebb és intenzívebb szerkezettel és kis sós zárással. A gint inspiráló Szerb Antal – Utas és holdvilág regényéből most is kapunk egy részletet: a palackon Foligno városának neve olvasható, ahol Mihály és a fiatal amerikai lány, Millicent megismerkedtek. Kóstolja meg Ön is!


2023.07.21.