Az ajándékok becsomagolva, a karácsonyfa már feldíszítve, de valami még hiányzik? A Rózsakert bevásárlóközpont a karácsony előtti hétvégén, és a két ünnep között is várja a vendégeit, így ha az ünnepek alatt bármire szüksége lenne önnek és a családjának, nálunk szokás szerint mindent megtalál. Új cikkünkben összegyűjtöttük, hogy melyek azok a termékek, amelyeket az utolsó pillanatban még érdemes beszerezni nálunk, hogy tökéletes legyen a karácsony.

.

Minőségi alapanyagok

A karácsonynak és az újévi időszaknak is fontos részei az ételek, melyekhez népszokások, hagyományok is gyakran fűződnek. A tökéletesen finom ünnepi fogások elkészítéséhez pedig elengedhetetlen a minőségi alapanyag, mely megkönnyíti a sütés-főzés folyamatát is. A Húszszabóságban kizárólag prémium minőségű hentesárut talál, a különböző húsok mellett pedig különleges fűszerek közül is válogathat az üzlet kínálatában.

Tökéletes italok

A szilveszteri partihoz hiányzik még néhány minőségi ital? Esetleg a két ünnep között fogyasztana el-egy-egy pohár finom bort esténként? A Bortársaság üzletében sokféle különleges alkoholos italt vásárolhat, elsősorban magas minőségű vörös, fehér és rosé borokat, valamint prémium kategóriás gineket, melyek a röviditalok kedvelői számára akár tökéletes ajándékok is lehetnek.

Utolsó pillanatos ajándék

Megfeledkezett még egy ajándékról? Netán egy távoli rokon mégis el tud jönni a karácsonyi vacsorára? Nem gond, ha gyorsan szüksége van még egy ajándékra, hiszen a dm kínálatában mindenki számára találhat apróbb, vagy épp nagyobb meglepetéseket, még a karácsony előtti napokban is. Szépségápolási termékek, teljes szépségcsomagok és szettek, valamint édességek közül is válogathat a kínálatban!

Ha bármi más hiányzik

Ha valamire még szüksége lenne a karácsony előtti utolsó napokban, vagy a két ünnep között, akkor a Rózsakert -1. szintjén most is várja önt a SPAR! Üzletünkben természetesen most is minden fontos dolgot beszerezhet, amelyre szüksége lehet az ünnepek alatt, legyen szó valamilyen alapanyagról, ételről, tisztítószerről, vagy akár az ünnepi szalvétákról.


2023.12.22.