Nyitvatartás:

Hétfő – Péntek: 7.00 – 21.00

Szombat: 7.00 – 18.00

Vasárnap: 8.00 – 17.00

 

Telefon: 06 20/823 7262

Megközelítés: – 1. Szint 1.

Keresés a térképen

Élmény a bevásárlás a megújult SPAR-ban

A legmagasabb fogyasztói igények szerint korszerűsítette a budai vásárlók kedvelt Rózsakert szupermarketjét a SPAR Magyarország. A felújításnak köszönhetően – 2018. október 18. csütörtöktől – az üzletbe térők a már megszokott helyen, de szebb környezetben, magasabb színvonalú kiszolgálással és szélesebb kínálattal találkoznak.

A SPAR hazai piacra lépése óta folyamatosan fejleszt, beruházásai pedig a legmagasabb fogyasztói elvárásoknak tesznek eleget. A vállalat külső és belső felújításokkal, modern és naprakész kényelmi szolgáltatások bevezetésével biztosítja a vásárlók minőségi ellátását, illetve gondoskodik arról, hogy az üzletekbe betérők minél otthonosabban és komfortosabban érezzék magukat.

A Rózsakert Bevásárlóközpontban több mint félmilliárd forintos beruházásnak köszönhetően született újjá a kedvelt SPAR áruház. A szupermarket teljes egészében felújított eladótere a vállalat legújabb koncepcióját követi: a bejáratnál alacsony bútoros zöldség-gyümölcspult fogadja a vásárlókat, ahonnan a pékáru-részlegen keresztül juthatnak el a csemegepultig, ahol látványpékség és grillpult is található. A beépített, új LED-világítás energiatakarékos és éppúgy környezetkímélő, mint az épület hűtéstechnikája.

A formatervezett új bútorok – megújult állványok, polcsorok és hűtőberendezések – között a vásárlók egy modernizált pékségben szerezhetik be a kenyérárukat és péksüteményeket. Fontos újdonság továbbá, hogy az áruházban Borvilág részleget is kialakítottak. A vásárlást pedig még gyorsabbá teszik az átépítés során telepített önkiszolgáló pénztárak.

A SPAR üzletpolitikája, hogy az áruházaiban valódi élmény legyen a vásárlás és magas színvonalúak legyenek a szolgáltatások. A Rózsakert Bevásárlóközpont újjávarázsolt szupermarkete ennek szellemében várja a vevőit a korábban megszokott nyitvatartás szerint.

  • Bankkártya elfogadóhely
  • VÁSÁRLÁSI UTALVÁNY
  • Törzsvásárlói rendszer