Véget ért egy újabb, izgalmakkal teli év, ami remek alkalmat biztosít arra, hogy kicsit felfrissítsük magunkat és a környezetünket. Várja ön is kiegyensúlyozottan és felkészülten az új esztendőt a Rózsakert tippjeivel, hiszen bevásárlóközpontunk 2024-ben is töretlen lendülettel és lelkesedéssel, még több üzlettel és szolgáltatással várja önt és családját!

.

Új, divatos frizura

Ha egy kis megújulásra vágyik, akkor ne habozzon felkeresni a Rózsakert -1. szintjén található Jean Louis David fodrászatot, ahol a szakértő fodrászcsapat gyorsan új frizurát varázsolhat önnek, vagy felfrissítheti a már meglévőt. A legújabb francia divatot követő, modern technológiákat alkalmazó, prémium fodrászatunk akár bejelentkezés nélkül is fogadja a vendégeket!

Apró tárgyak az otthonába

A karácsony végével a csillogó dekorációk is eltűnnek lassan az otthonokból, ez azonban nem jelenti azt, hogy unalmassá kell válni a lakásának. Dobja fel a környezetét néhány vadonatúj dísztárggyal, poharakkal, vagy egy csodaszép új étkészlettel. A The House of Villeroy & Boch üzletében számos minőségi és különleges formatervezésű tárgy közül válogathat.

Frissítő masszázs

Kezdje az évet egy teljes testi-lelki felfrissüléssel, és szabaduljon meg a hát-, valamint derékfájdalmaitól a Rózsakert thai masszázsszalonjában, ahol magasan képzett masszőrök kényeztetését élvezheti. A Thai Harmónia masszázsszalonban tradicionális keleti technikák alkalmazásával segítenek a lazításban és a fájdalmak megszüntetésében.

Felfrissülés a ruháknak

Az új év remek alkalom arra, hogy felfrissítse a ruháit, függönyeit, ágyneműit és egyéb textíliáit. A kényes vagy nagyméretű ruhadarabok tisztításához válassza a Top Clean ruhatisztítónkat, ahol professzionális technológiák segítségével varázsolják tökéletesen tisztává és illatossá még a legnehezebben kezelhető ruhadarabokat is.


2023.12.29.