üzletoldal-fotók-mrminit

Nyitvatartás:

Hétfő – Péntek: 9.00 – 20.00

Szombat: 9.00 – 19.00

Vasárnap: 10.00 – 16.00

 

Telefon: 06-1/391-5810

Megközelítés: – 1. Szint 7.

Keresés a térképen

Az 1957-ben alapított luxemburgi bejegyzésű MISTER MINIT cég a világ 28 jellemzően legfejlettebb országában, négy kontinensen működik mintegy 11 ezer alkalmazottal, akik évente közel 100 millió vevőt szolgálnak ki, mintegy 4600 üzletben. A magyarországi áruházakba telepített üzletek azonnali szolgáltatás nyújtanak
– cipõjavítás, (sarkalás, talpalás, varrás, ragasztás, tágítás stb.)
– kulcsmásolás, (cilinderes, speciális és tollas kulcsok, autó és lakáskulcsok széles választéka)
– élezés (korcsolya, olló, kés – hullámos élű is-, húsdaráló)
– gravírozás (névtáblakészítés, ajándéktárgyakba monogramozás, irodai eligazító táblák készítése, sportkupák, érmék, stb.)
– bélyegzőkészítés (hagyományos és automata) területén.
A bélyegző készítési igényeket 1-3 napos határidővel tudjuk vállalni.

Az azonnaliság azt jelenti, hogy egyes alapvető szolgáltatásunk átlagos átfutási ideje a következő:
Kulcsmásolás 3 perc
Cipősarkalás 5 perc
Cipőtalpalás 15 perc

Ezek a szolgáltatási idők teszik lehetővé például azt is, hogy a vevők az üzletekbe kihelyezett székekre leülve a helyszínen várják meg akár a lábukról levetett cipők javítását, kulcsaik másolását. Teljes választékot nyújtunk szolgáltatásaink során a legjobb minőségű hazai és külföldi anyagokból. A hazai anyagokkal történő azonos jellegű javítások ára megfelel az országos átlagnak, míg a nyugati – döntően MISTER MINIT – import anyagokból történő szolgáltatás a hazai árszint alig kétszerese, annak ellenére, hogy az anyagok tartóssága 4-5-szörös a hazai anyagokhoz képest. Ezzel a két anyagminőség – két ár politikával tudunk minden vásárlói réteget kiszolgálni. Az üzletek, mind kialakításukban, gépesítettségükben, mind a személyek szaktudását és a fellelhető anyagminőséget tekintve teljes mértékben azonosak a világhálózat bármely más magas igénnyel kialakított üzleteivel.

A nemzetközi élvonalba tartozó MTZ német franchise-központ több mint 20 éves tapasztalatára és az általa képviselt amerikai MARTINIZING ruhatisztító hálózat 50 éves, és 4000 üzletben szerzett tapasztalatkörére épülő száraz vegytisztítási tevékenység Top Clean márkanév alatt került a hazai piacra. A cég első üzletét Budapesten 1994-ben nyitotta meg, és jelenleg több mint 50 üzletet működtet hazánkban.

A szolgáltatási tevékenység az alábbi területekre terjed ki:
– teljes körű vegytisztítás
– formatartó kézi vasalás
– folttisztítás
– impregnálás
– higiénikus csomagolás
– minőségi garancia

A rendszer professzionális módon tisztítja a női, férfi és gyermek felsőruházatot, alkalmi ruhákat (selyemruhák, szmokingok), munkaruhát, sport és szabadidő ruházatot, függönyöket. Ezen felül lehetőség van igény szerint ingek, blúzok mosására és kézi vasalására. A Top Clean vállalja továbbá szőr és bőr tisztítását/festését valamint szőnyegtisztítást és textilfestést és kisebb varrási, javítási munkákat (gomb felvarrás, nadrág-, szoknya felhajtás, béléscsere, stb.).
A Top Clean Rózsakert Bevásárlóközpontbeli szalonjában lehetőség van a tisztítandó ruhadarabtól függően akár 1-2 óra alatti tisztításra is. A fentiekben vázolt gyorstisztításért a cég nem számol fel külön felárat, azt normál lista áron végzi.

Az úgynevezett Bio tisztítást Magyarországon jelenleg kizárólagosan a Top Clean végez. A Bio tisztítás a hagyományos (PER) eljárással összehasonlítva az alábbi előnyöket biztosítja:
– közel semleges vegyhatás (pH 5-7)
– 40%-al jobb tisztítóhatás
– tisztább színek, kisebb mértékű fakulás
– frissebb illat (nincs vegyszerszag)
– vegytisztításnál alig magasabb költségek
– bõvülő alkalmazhatósági kör
– az ügyfelek egyértelmű rokonszenve
– nincs allergikus hatás
– humánökológiailag teljesen megfelelő eljárás
– környezetbarát technológia

  • Bankkártya elfogadóhely
  • Törzsvásárlói rendszer