Elérkezett a szeptember. Sok gyermek számára ez az iskola kezdetét is jelenti. S bár a kicsik legtöbbször már várják, hogy találkozzanak pajtásaikkal, mégis sokszor nehezen indulnak a reggelek. Jelen összeállításunkban néhány olyan apróságot hoztunk, amelyek megkönnyíthetik az iskolás mindennapokat a gyermeke számára. Könnyítse meg gyermekének a tanévkezdést és tartson velünk a cikk végéig!

.

Induljon finomsággal a reggel

Sokkal könnyebben indul a reggel, ha a gyermek elegendő tápanyagot vesz magához. Ha pedig ez még a kicsi kedvére is való, az különösen nagy öröm. Mi lehet jobb, mint a gyerek kedvenc csokoládéja gabona formájában? Csupa Csoki Exkluzív üzletünk angol, svájci, belga, amerikai és nem utolsó sorban magyar, prémium minőségű, különleges termékeket kínál, így üzletünk polcain például a Reese’s Puffs gabonapehely is megtalálható, és még sok olyan édesség, melyekkel biztosan mosolyt csalhat csemetéje arcára.

Apró díszek a hajban

Az iskolára történő ráhangolódást egy kis szépítkezés is megadhatja, különösen a kislányok esetében. Javasoljuk, hogy szerezzen be néhány vidám hajcsatot és hajgumit, melyekkel talán könnyebben motiválhatók reggel a kicsik a gyors ébredésre és készülődésre. Dm üzletünkben széles kínálatban talál hajba való díszeket. Sőt, akár időpontot is foglalhat Tincses-Sziget gyermekekre specializált élményfodrászatunkba, ahol teljesen új frizurát is kaphat gyermeke, úgy, hogy közben egy valódi élménnyel gazdagodik.

Varázslat és vidámság egy termoszban

Az iskolába a legtöbb gyermek visz magával egy kis tízórait, illetve megfelelő folyadékot. Az őszi időszak elérkeztével már nemcsak vizet, hanem akár teát is érdemes lehet csomagolni gyermekünknek. Annak érdekében, hogy a finom ital ne hűljön ki a hidegebb időszakban, ajánljuk a termosz használatát. A termosz nemcsak praktikus (hiszen hőtartó), hanem a gyerekek által különösen közkedvelt is, hiszen számos kedves mintában, méretben érhető el. Ronnefeldt Teaházunk széles kínálatában pedig garantáltan megtalálja a gyermeke számára leginkább megfelelő termoszt és a kedvenc teáját is!

Vidám és minőségi írószerek

Minőségi, vidám és különleges írószerekkel könnyen meghozhatjuk gyermekünk kedvét a tanuláshoz, jegyzeteléshez. Válasszuk ki az írószereket, füzeteket gyermekünkkel közösen! Ez azért is praktikus, mert a közös válogatás során – a termékek ára kapcsán – a gyermek szintjének megfelelően, a pénzügyi ismeretekbe is bevezethetjük a csemetét, illetve biztosan olyan eszközöket választunk, amelyek tetszenek a gyermeknek is. Papír-Sziget üzletünkben mindig a legdivatosabb, legkeresettebb iskolai kellékeket és irodaszereket találja. Látogasson el üzletünkbe gyermekével együtt!


2023.09.01.