üzletoldal-fotók-tincses

Nyitvatartás:

Hétfő – Péntek: 10.00 – 20.00

Szombat: 9.00 – 19.00

Vasárnap: 9.00 – 19.00

 

Telefon: 06-1/391-5949 | +36-20/332-2333

Website: www.tincses-sziget.hu

Megközelítés: – 1. Szint 10.

Keresés a térképen

Köszöntünk a Tincses Sziget Gyermek Élményfodrászatban

„Hajad a kincsed, legyen rendben minden tincsed!”

A Tincses Sziget, Magyarország első és egyedülálló gyermek élményfodrászata, mely a Rózsakert Bevásárlóközpontban található. Ez egy különleges hely, mert kimondottan gyermekeknek és azok számára tervezték, akik elhozzák őket.

Akár a legegyedülállóbb hajvágási élményt, hajdivat-kiegészítőket, gyermek hajápolási és kozmetikai cikkeket, vagy különleges ajándékot keresel, szalonunkban megtalálod.

Gyertek el, látogassatok meg minket és engedjétek hogy gyermeketek egy Tincses Sziget frizurával, nyalókával, lufival és ami a legfontosabb, egy mosollyal távozzon.
A Tincses Sziget egy olyan hely, ahol:
– végre a gyerekeké a főszerep;
– otthon érezheted magad;
– a kicsik motoron, vagy kisautóban, a nagyobbak junior székben ülve várhatják új frizurájukat, miközben mesefilmeket nézhetnek;

Egyedi kialakítású tér, gyermekbarát környezet, élénk színek várnak;

– kényelmes, fekvő fejmosó vár;
– alkalmi, és trendi frizurákat is kaphatsz;

Gyermek élményfodrászat

A gyermek élményfodrászat célja, hogy már kis korban megismertessük a gyerekekkel a hajápolás örömét, a hajvágó eszközöket, és hogy a hajvágás és a fodrászhoz járás számukra ne szükséges rossz, hanem élmény, jó program legyen! És mivel gyermekekről van szó, mindezt természetesen játékos formában, a legnagyobb türelemmel és szakértelemmel tesszük.

A szalonban kizárólag a „Circle of Friends” termékcsalád gyerekbarát kozmetikumait és hajápoló termékekeit használjuk.

Üzletünkben szülinapi,- és glamour partik szervezését is vállaljuk, hangulatos arcfestéssel, jelmezekkel, fotózással, szülinapi tortával.

  • Törzsvásárlói rendszer