Az idei tavasz gyönyörű időjárást hozott nekünk, amikor legszívesebben mindenki a szabadban töltené az idejét. Nem kell azonban lemondania a tavasz szépségéről akkor sem, amikor az otthonában tartózkodik – legújabb tippjeink segítenek abban, hogy hogyan csempéssze be a tavaszi hangulatot az otthonába is. Néha egy apró változás is igazán kellemes hangulatot tud varázsolni a lakásba, a Rózsakert üzletei pedig változatos termékkínálattal támogatják ezt a változást!

.

Hangulatos dekorációk

Szerezzen be néhány különleges, tavaszi hangulatú dekorációs tárgyat, és dobja fel velük a polcait! A Papír-Sziget üzletében a képen látható, könyvekre hasonlító titokdobozok mellett számos más tavaszi hangulatú dekorációs elemet is talál. Ha pedig saját maga szeretné elkészíteni az évszakhoz kapcsolódó díszeket, akkor a szükséges hozzávalókat is biztosan megtalálja a papír-írószer üzletünkben.

Színpompás virágözön

Mi is lehetne tavasziasabb hangulatú, mint egy csokor virág? A színes növények minden lakást képesek vidámabbá és otthonosabbá varázsolni, így idén tavasszal is érdemes beszereznie néhány új cserepes növényt, virágcsokrokat, vagy valamilyen különleges élő virágot tartalmazó dekorációt. A Moyo Virág hatalmas kínálattal várja, ha szeretné ön is növényekkel újjá varázsolni az otthonát!

Tavaszi étkészletek

A terített asztal mindig otthonos érzetet kelt, különösen, ha ilyen csodaszép étkészletet használhatunk a vacsoránk tálalásához és elfogyasztásához! A Villeroy & Boch vadonatúj, különleges darabjai ráadásul varázslatos, tavaszi hangulatot csempésznek a mindennapi étkezésekbe. Fedezze fel ön is a márka prémium minőségű porcelán és üveg termékeit az üzletünkben!

Tiszta textíliák

A tavasz a megújulás időszaka, nem véletlen, hogy a nagytakarítások időszaka is elsősorban a tavasz. Itt az ideje, hogy végre alaposan megtisztuljanak az otthonában található textíliák is: a plédek, ágyneműk és függönyök. Bár az otthoni mosógépek az esetek többségében nem alkalmasak ezeknek a nagyméretű textíliáknak a megfelelő tisztítására, Top Clean ruhatisztítónkban azonban még a legkényesebb anyagokat is tökéletesen tisztává varázsolják.


2024.04.12.