A január a megújulás és az új szokások kialakításának hónapja, ezért ha ön is szeretne változtatni valamin az életében, itt az idő, hogy belevágjon! A Rózsakert 2024-ben is várja a hét minden napján, és üzleteink segítenek betartani a fogadalmait is, hiszen hatalmas termékkínálattal állnak rendelkezésére, melyek minden igényt kielégítenek. Legújabb cikkünkben összegyűjtöttünk néhány olyan fogadalmat, melyet könnyebben betarthat, ha ellátogat hozzánk!

.

Főzzön többet!

A főzésnek számtalan előnye van, hiszen egészséges, és a saját ízlésünknek tökéletesen megfelelő ételeket készíthetünk, sőt, még pénzt is spórolhatunk, ha magunk készítjük el az ételeinket. Ha ön is szeretne ebben az évben többet sürgölődni a konyhában, ne feledkezzen meg a minőségi, egészséges alapanyagokról, melyeket a Hússzabóság hentesüzletében egyszerűen és gyorsan beszerezhet, sőt, szakértő tippeket is kaphat a hústermékek feldolgozásához.

Táplálkozzon egészségesebben!

Amikor épp nem önmagának főz, akkor is könnyedén étkezhet egészségesen a Rózsakertben! Étteremeink széles kínálattal várják, így biztosan talál nálunk kedvére való ételeket. Ha pedig igazán finom és egészséges fogásokra vágyik, jó szívvel ajánljuk a Noriko Sushit, ahol széles kínálattal, frissen, minőségi alapanyagokból készült halételekkel és sokféle sushival várják önt. Kóstolja meg az ízletes fogások mindegyikét!

Olvasson többet!

Ha elhatározta, hogy idén hasznosabban tölti el a szabadidejét, és a sorozatok vagy a telefon nyomkodása helyett gyakrabban választ könyveket, akkor nézzen be a Líra Könyváruházba, ahol a legújabb megjelenések és a klasszikus kötetek széles skálájáról válogathat! Ha pedig bizonytalan abban, hogy mely könyvek fognak tetszeni, válogasson a kiemelt kínálatból, vagy kérje kollégáink segítségét.

Vásároljon minőségi ruhákat!

A minőségi ruhadarabok vásárlásával nemcsak stílusosabban öltözködhet, de a környezetet is kímélheti, ha kevesebb, de magas minőségű darabot szerez be. Ruhaüzleteinkben számos prémium minőségű darabot talál, köztük a Clamar Multibrand Store-ban is, ahol egyszerre divatos és egyedi kabátokat, pulóvereket és ruhákat szerezhet be, most kedvezményes áron!


2024.01.12.