Ápolja a szépségét ön is a Rózsakerttel! Ha ön is vágyik már egy kis megújulásra, és szeretné a tavaszt új frizurával vagy szebb bőrrel várni, akkor fedezze fel üzleteinket, melyek csak önre várnak, és segítenek még szebbé válni! A szépségnapjára pedig bátran hozza magával a gyermekét vagy akár a kiskutyáját is, hiszen bevásárlóközpontunkban őket is kihagyhatatlan lehetőségekkel várjuk!

.

Fedezze fel fodrászatunkat!

Ha egy csodálatos, az arca szépségét kiemelő új frizurára vágyik, akkor látogasson el a Jean Luis David fodrászatunkba, ahol szakértő kollégáink folyamatosan nyomon követik a legújabb francia divatirányzatokat és az új technológiákat. Így mindig az önhöz leginkább passzoló, és a legdivatosabb frizurát találjuk meg önnek! Fodrászatunkban emellett professzionális hajápolási termékeinket is megvásárolhatja, hogy minden nap tökéletesen álljon a haja.

Szerezze be az otthoni bőrápolás kellékeit!

Ha szeretné szebbé varázsolni a bőrét, akkor fontos, hogy alakítson ki egy kifejezetten az ön igényeihez passzoló bőrápolási rutint, mely megfelel a bőrtípusának. A reggeli és esti rutinoknak is az alapvető kelléke egy arctisztító, valamilyen hidratálókrém, egy szérum, és egy tonik. A dm üzletében pedig minden terméket megtalál, amelyre csak szüksége lehet!

Élményfodrászat gyermekeknek

Nemcsak a szülők, hanem a gyerekek is szuper új frizurát kaphatnak nálunk! A Tincses Sziget élményfodrászat ugyanis kifejezetten a gyermekeket várja, és azért jött létre, hogy a legkisebbek számára is kellemes élmény legyen a hajvágás, ezért szívesen térjenek vissza időről időre. Kollégáink nemcsak jól szót értenek a gyerekekkel, de számos játékkal is várják őket, hogy a kicsik biztosan kellemes élményt szerezzenek az itt töltött idő alatt.

Kényeztetés a kis kedvencének

A Rózsakert legújabb üzletében, a Vizslatanyában végre a kis kedvencének is megtalálhatja a megfelelő ételeket, finomságokat, játékokat és kozmetikai eszközöket. Étrend-kiegészítők, vitaminok és natúrkozmetikumok széles választékával várunk minden gazdit, akinek fontos, hogy a háziállata megőrizze az egészségét – és persze a csillogó bundáját!


2024.01.26.