Néhány hét és elérkezik az ősz, épp azért arra hívjuk Önt, hogy élvezze ki a nyár utolsó heteit, napjait, illetve készüljön fel a következő szezonra. Az előbb említett felkészüléshez hoztunk jelen összeállításunkban néhány tippet. Tisztítsa meg környezetét, önmagát. Várja erős immunrendszerrel a közelgő ősz szépségeit!

.

Várja az őszt tiszta ruhákkal, kabátokkal!

Az évszakváltás azt is magával hozza, hogy kicsit megtisztítsuk környezetünket. Érdemes egy nyár végi nagytakarítást, nagymosást tenni a hetekben, hogy az egyébként is zsúfolt tanévkezdésre ne sűrűsödjön össze még több teendő. Mister Minit – Top Clean üzletünkben van lehetősége mosást és vasalást is igénybe venni. Hozza el üzletünkbe ruháit. Javasoljuk, hogy legyen előrelátó, és szedje össze őszi kabátjait, így elkerülheti a szeptemberi sorban állást. Takarítson meg időt és távozzon tiszta, illatos darabokkal!

Nyár végi nagytakarítás!

A sok családi autós utazás után biztosan az Ön autójára is ráférne egy nagytakarítás. Az előbbihez ajánljuk Star Wash – Premium Car Spa autómosónkat, ahol prémium környezetben, svájci vegyszerekkel és több éves tapasztalattal rendelkező kollégák dolgoznak. Válasszon bizalommal a széleskörű szolgáltatások közül és varázsolja újra tisztává az autóját!

Kezdje egészségesen az őszt!

Nagy öröm számunkra, hogy AZ ÉV BETEGBARÁT SZOLGÁLTATÓJA versenyen 2 kategóriában is díjazták bérlőinket, azt RMC Clinicst. A Rózsakert Bevásárlóközpontban gyors időpontfoglalás mellett élvezheti az RMC Clinics testreszabott szolgáltatásait, az ország legjobb szakemberei közül válogathat és kényelmes környezetben élheti meg a vizsgálatokat. Érdemes még az ősz beköszönte előtt ellátogatni az éves kontrollvizsgálatokra, hogy biztosan erős immunrendszerrel léphessen be a szeptemberbe és a hűvösebb napokba.

Otthoni wellness és spa élmény

A feltöltődés élményéből természetesen nem maradhat ki a külsőnk felfrissítése sem. Javasoljuk, hogy kezdje el bőrét felkészíteni a hűvösebb hónapokra egy gazdag arcpakolással vagy arcmaszkkal. Marionnaud és dm üzletünkben széles kínálatban válogathat a bőrápolási termékek közül, így biztosan megtalálja az Ön bőrtípusának megfelelő készítményeket.


2023.08.18.