Térjen be reggel, vagy a délelőtti kávészünetben is a Rózsakertbe, ahol éttermeink és üzleteink segítnek, hogy jól induljon a napja! Akár egy tartalmas reggelit szeretne elfogyasztani, hogy energiával telve mehessen munkába, akár egy friss és ízletes kávéra vágyik, amelyet a barátaival vagy munkatársaival fogyaszthat el, kínálatunkban mindent megtalál a délelőtti feltöltődéshez is! Ismerje meg reggeli ajánlatainkat!

.

Helyben sütött pékáru

A péksütemények a legkedveltebb reggelik közé tartoznak, hiszen laktatók, és enrgiát adnak, hogy könnyen beindíthassuk a napunkat. Akár édes, akár sós pékárut fogyaszt szívesen, a Rózsakert -1. szintjén található Petit Pain – Francia pékség és kávézó minőségi, tradicionális német és francia receptek alapján készült finomságai között találni fog kedvére valót.

A péksütemények mellett pedig kávékülönlegességek is várják vendégeket, melyeket a pékség hangulatosan kialakított kávézó részében is elfogyaszthatnak.

Szendvicsek és zabkásák

Ha laktató reggelit keres, akkor akár már reggel 8-tól betérhet a 8 m² – sandwich & coffee éttermünkbe, mely egy klasszikus szendvicsező és egy újhullámos zabkásázó keveréke. Az itt található szendvicsek frissen, minőségi alapanyagokból készültek, a zabkásákat pedig mindenki a saját igényeinek megfelelően állíthatja össze, akár mentes változatban is. Érdemes tehát betérnie ide a reggeli órákban, ha igazán tartalmas ételekre vágyik!

Finom, mentes tízóraik

Ha egy ízletes, glutén-, tej- vagy laktózmentes, esetleg vegán tízórait szeretne elfogyasztani, akkor a legjobb helyen jár, ha meglátogatja a Green – tasty & free bisztrót, itt ugyanis nemcsak mentes ebédek, hanem reggelik széles választéka is várja az éhes látogatókat. Friss pékáruval, zöldséges krémekkel, quiche-el, pohárkrémekkel, reggeli desszertekkel és italokkal is várja az étterem a vendégeket a délelőtti órákban!

Ha magával vinné a reggelit

Ha nincs ideje beülni valamelyik éttermünkbe, hogy elfogyassza a reggelijét, akkor sem kell aggódnia, hiszen üzleteinkben számos finomságot vásárolhat, melyet magával vihet a munkahelyére is. A Rózsakert -1. szintjén található SPAR már reggel 7 órától várja önöket friss és ízletes pékáruval, csomagolt ételekkel, és kávékülönlegességekkel, így akkor sem kell éhesen átvészelnie a napot, ha reggel sietnie kell.


2023.09.29.