A jó idő még inkább inspirál minket arra, hogy akár a családdal, akár a baráti társaságunkkal összeüljünk egy-egy péntek (vagy hétvége) alkalmával, és a legfinomabb ízek társaságában beszéljük át az élet nagy kérdéseit.
Jelen összeállításunkban 3+1 olyan tippet gyűjtöttünk csokorba, amelyek segítik, hogy a kerti parti önfeledt élményt nyújtson. Külön hangsúlyt fordítottunk rá, hogy a lehető legelegánsabb vacsora összeállítását segítsék a gyűjtött ötletek. Szervezze meg az idei nyár legelegánsabb partiját!

.

Hangulatos tálalás

Egy ízlésesen felöltöztetett asztal megalapozza a jó hangulatot, rajta nyárias hangulatot árasztó terítővel, szalvétákkal és hétköznapiasan elegáns étkészlettel. A Villeroy & Boch különleges étkészletei a nyár mesés hangulatát idézik meg. Üzletünk aktuális kollekciójának rusztikus hangulatú darabjai elegáns megjelenést kölcsönöznek minden ételnek. Egy bohém hangulatú virágcsokor a Moyo Virág üzletünkből is az asztal látványos központi díszévé válhat.

Kifinomult kísérők

Egy koccintással egybekötött grillvacsoránál nem is tudnánk kellemesebb programot kitalálni. A nyáresti borozás és beszélgetés finom falatok társaságában a barátokkal, a kedvessel remek alkalom nosztalgiázásokra és új történetek megalkotására is. A Bortársaság üzletünkben szakértői segítséggel választhatja ki az est italait, legyen szó roppanós fehérborokról, szelíd rozékról, pimasz vörösökről vagy karakteres kézműves sörökről.

Friss alapanyagok

Az ízletes vacsora elkészítése már a főzés előtt kezdetét veszi. Nem mindegy ugyanis, hogy milyen alapanyagokból dolgozunk! A nyárra leginkább jellemző grill ételek mellett, kísérletezzen bátran különféle zöldségekkel és gyümölcsökkel, melyben segítségére lesz a SPAR üzletünk. A PetitPain Sajtbolt pultjában hagyományos eljárással készített minőségi sajtok és gourmet különlegességek várják, melyek tökéletesen egészítik ki az étkezést.

Minőségi húsáruk

Korábbi fejezetünkben már elárultuk az egyik legfontosabb titkot: mégpedig, hogy a minőségi hozzávalók jelentik a sikeres ételek elsőszámú titkát. A Rózsakert Bevásárlóközpont üzletei ebben nagy segítségére lesznek. Hússzabóság üzletünk hentesei mindenkinek személyre szabottan ajánlanak a pultból, ráadásul tippekkel, praktikákkal is segítenek az adott hús legtökéletesebb elkészítésében. Üzletünk kizárólag prémium termékeket kínál, melyek a lokális termelőkön túl, a világ számos tájáról érkeznek. 


2023.06.30.