Az őszi-téli időszak beköszöntével szinte mindenki felfrissíti a gardróbját, azonban a vásárlás során ne feledkezzünk meg a kiegészítőkről sem! Egy jól kiválasztott táska, cipő vagy épp szemüveg rengeteget tud hozzáadni a stílusos megjelenéshez, és a legegyszerűbb szetteket is különlegessé varázsolhatják. A Rózsakert üzleteiben most is számtalan izgalmas kiegészítőt találhat, ezért új cikkünkben egy kis segítséget adunk a választáshoz!

.

Praktikus táska a mindennapokra

A táskák a mindennapok fontos részei, hiszen nemcsak divatos kiegészítőkként szolgálnak, hanem funkcionális feladatuk is van: minden fontos és hasznos holminknak bele kell férnie. Épp ezért az utóbbi években egyre nagyobb sikernek örvendenek a nagyobb méretű praktikus válltáskák és a hátizsákok, amelyekbe könnyedén beletehetünk mindent. A Gion Bőrdíszmű divatos és minőségi táskák széles választékával várja önt!

Divatos és kényelmes cipők

A cipőválasztásnál is egyre nagyobb szerepet kap a kényelem, nem véletlenül lesznek egyre divatosabbak a különféle sportcipők és sneakerek. Az őszi időszakban pedig különösen praktikusak ezek a darabok, hiszen esőben és hidegben is magas komfortérzetet nyújtanak. Ha kedveli a kényelmes, mégis csinos cipőket, akkor érdemes ellátogatnia a My Day Collection üzletébe, ahol bárki könnyedén megtalálhatja a stílusához illő lábbelit!

Kiegészítők mindenféle színben

Bár a nyár elmúlt, a színeket ne hagyjuk el a szettjeinkből! Ha nem kedveli a nagyon feltűnő, színes ruhákat, akkor csempésszen egy kis vidámságot az öltözékébe a kiegészítők segítségével! Egy különleges öv, kendő vagy sál, esetleg egy feltűnő táska segítségével még egyszerűbb ruhákban is kiemelkedhet a tömegből. Az Elysées divatüzletben pedig egyetlen helyről beszerezhet minden fontos kiegészítőt, a kedvenc árnyalataiban!

Új szemüveg a friss megjelenésért

Egy jól kiválasztott szemüveg segítségével remekül kiemelhetjük az arcunk előnyös vonásait, így mindenkinek, aki szemüveget hord, érdemes kiemelt figyelmet fordítania a megfelelő keret kiválasztására. Az idejemúlt, esetleg sérült szemüvegek lecserélésére most remek alkalom kínálkozik, ugyanis a Vision Express kínálatában rengeteg új keretet fedezhet fel, melyekkel még divatosabbá teheti a megjelenését.


2023.09.22.