Szeptember 20-án ünnepeljük a gyermekek világnapját: az UNICEF javaslatára ez a nap azért született meg, hogy felhívja a figyelmet a gyerekek védelmére, valamint a gyermekjogok ismeretének és betartásának fontosságára. Ennek a különleges napnak az apropóján néhány kisebb ajándékötletet hoztunk el az olvasóinknak a Rózsakert üzleteiből, melyekkel meglephetjük a gyermekeinket a mindennapokban, vagy a különleges alkalmakkor.

.

Kreatív játékok minden korosztálynak

Ha játékot válaszunk egy gyereknek, természetes, hogy az elsődleges szempont az, hogy a megajándékozottnak tetsszen, és örömöt okozzon a meglepetés. Azonban a megfelelő ajándék kiválasztásánál érdemes azt is figyelembe venni – különösen a kisebb gyermekek esetében –, hogy olyan fejlesztő játékot válasszunk, amely segíti a kreativitás kibontakozását, vagy fejleszti a gyermek motorikus képességeit. A Játéktenger nagy választékában ön is megtalálja a gyermekéhez passzoló játékokat, amelyekkel támogathatja a kicsik fejlődését is!

Édes meglepetés

Szinte minden gyerek szereti az édességeket, így ha szeretnénk meglepni a gyermekünket a nap végén, akkor jó ötlet lehet egy szelet süteményt választani. A születésnapoknak pedig elengedhetetlen kellékei az ízletes és minőségi torták, melyeket a Rózsakertben is könnyedén beszerezhet a Süti – Cake & Shake kínálatából. Válogasson a házi készítésű, kézműves sütemények és shake-ek széles választékából!

Örömteli alkotás

Még a felnőttek is gyakran elcsábulnak egy különleges füzet vagy írószer látványától, a rajzolni szerető gyerekeknek pedig egyértelműen tökéletes meglepetés egy izgalmas írószer vagy papírárú, amely segíti a kreatív önkifejezést. Az alkotás fejleszti a gyerekek kreativitását, és segít nekik, hogy könnyebben megértsék a körülöttük lévő világot, így érdemes támogatni a gyermekeinket a rajzolásban és festésben. A Papír-Szigetből pedig minden szükséges kelléket könnyedén beszerezhet!

Tincses Sziget

A Rózsakertben található Tincses Sziget Gyermek Élményfodrászatnak hála még egy egyszerű hajvágás is lehet örömteli tevékenység! A sokféle játéknak és a szakképzet fodrászoknak köszönhetően a gyerekek mindig szívesen térnek be ide, az elkészült frizuráknak köszönhetően pedig a fodrászatból való távozás után sem hervadnak le a mosolyok a kicsik arcáról.


2023.09.15.