A karácsonyi ajándékvásárlás gyakran nem egyszerű feladat, hiszen mindenki örömet szeretne okozni a szeretteinek a kiválasztott meglepetésekkel. Szerencsére a Rózsakert bevásárlóközpontban sok különleges ajándékot találhat, ha pedig egy kis útmutatásra lenne szüksége a választáshoz, új cikksorozatunkban megtalálja a megfelelő segítséget! Legújabb cikkünkben a férfiak számára ajánlunk remek ajándékokat!

.

Minőségi férfi táskák

Egyetlen férfi ruhatárából sem hiányozhat egy olyan minőségi táska, melyet a különleges alkalmakra, tárgyalásokra és fontos találkozókra hordhat. A legszebb és legegyedibb táskákat pedig garantáltan megtalálja a Gion bőrdíszműben, ahol kézzel készített, különleges darabok közül válogathat, melyeket a legnagyobb szakértői odafigyeléssel készítettek el. Ha érdekli, hogy hogyan készülnek a Gion táskái, olvassa el az üzlet tulajdonosával készült interjúnkat is a Rózsakert karácsonyi magazinjában!

Örök emlékek

A személyes ajándékok nagyon különlegesek tudnak lenni, ezért ha van még egy kis ideje karácsony előtt, állítson össze egy igazán kedves, személyre szabott meglepetést, például a legutóbbi nyaraláson készült, családi képekből. Az ajándékhoz fotóalbumot, vagy több részből álló képkeretet is választhat, és mindegyiket megtalálhatja a Kodak Express üzletünkben, ahol a kiválasztott fotókat is kinyomtathatja!

Különleges italok

A megajándékozandó ismerőse kedveli a borokat és az egyéb, minőségi szeszes italokat? Akkor nem is kell többet gondolkoznia a tökéletes ajándékon: a Bortársaság kínálatában ugyanis sokféle, különböző ízvilágú, magas minőségű bor közül választhat, de akár prémium gineket is beszerezhet itt. Ezek az italok pedig akár az ünnepi vacsorán is megállják a helyüket!

Izgalmas kalandok

A karácsonyi ajándékok koronázatlan királyai a könyvek, melyekkel valójában némi izgalmat és kikapcsolódást ajándékozhat a szeretteinek. A tél hátralévő, hűvös napjaihoz pedig semmi sem passzol jobban, mint egy izgalmas krimi vagy thriller. Fedezze fel a műfaj legkiválóbb képviselőit a Líra Könyváruházban, ahol számos egyéb kötet közül is válogathat, és az egész család számára beszerezheti az ajándékokat.


2023.12.15.