Már csak néhány hét van hátra a nyárból, az ősz pedig új kalandokkal és kihívásokkal érkezik – különösen a gyerekek számára, akik most is új tanévet kezdenek. Korábbi cikkünkben már összeszedtük azokat az üzleteket, ahol garantáltan megtalálja a megfelelő tanszereket és kiegészítőket, most pedig további tippeket adunk arra vonatkozóan, hogy mit érdemes elvégezni még az iskolakezdés előtt. Induljon jól a tanév a Rózsakerttel!

.

Őszi ruhatárfrissítés

Ahogy a felnőtteknek, úgy a gyerekeknek is szükségük lehet új ruhákra az ősszel, hiszen nem biztos, hogy a tavalyi darabok még idén is megfelelő méretűek. Az s.Oliver üzletébe már megérkeztek az első őszi darabok, melyek között rengeteg gyermekruhát is találhatnak, kicsik és nagyok számára egyaránt. A stílusos iskolakezdéshez mindenképpen nézzenek be az üzletünkbe!

Megújult frizura

Kezdődjön a szeptember egy új frizurával! A Tincses Sziget gyermek élményfodrászatban a hajvágás egy izgalmas kaland még a legkisebbek számára is! Fodrászaink pedig szakértők abban, hogy lekössék a gyerekeket, miközben elkészülnek a praktikus frizurák. Az igazi kis divatdikátorokat rádásul különleges fonott frizurákkal várjuk, amelyekkel igazán magabiztosan indulhat az iskolaév.

Gyors látásellenőrzés

A szeptemberi iskolakezdés előtt érdemes elvinni a gyerekeket egy gyors látásellenőrzésre, és amennyiben szükséges, új szemüveget is készíttessünk. A nem megfelelő látás ugyanis hatalmas hátrányt jelent az iskolapadban! Kérjen időpontot a Tóbiás Optikába, és fedezze fel magas minőségű gyermekszemüvegeinket is, amelyeket minden gyerek biztonságosan viselhet.

Megjavított darabok

A kinőtt, vagy apró hibával rendelkező ruhadarabokat nem feltétlenül kell kidobni! A meghibásodott darabok javíttatásával nemcsak pénzt spórolhatunk, de megfékezhetjük a túlfogyasztást, és jót tehetünk a környezettel is. A Mindentvarró Varázskuckó szakértő csapatára pedig bátran rábízhatja a legféltettebb ruhákat is. Látogasson el hozzánk, és javíttassa meg ruhadarabjait még az iskolakezdés előtt!


2024.08.23.