Augusztus utolsó heteibe lépve már biztosan minden iskoláskorú gyermeknek eszébe jutott az iskolapad. Még van idő kiélvezni a nyár utolsó felhőtlen pillanatait, és felkészülni a közelgő őszre, ami egyszerre jelenthet visszatérést iskolába, egyetemre, munkahelyre. Ezen időszakban a gyermekek tele vannak élményekkel, érzésekkel, amelyek mind megosztásra és meghallgatásra várnak. E heti cikkünkben összegyűjtöttük, mely üzleteinkbe érdemes ellátogatnia a szeptemberre készülve.

Vidám kellékek

A jó testtartás minden életkorban kiemelkedően fontos, így elengedhetetlen, hogy olyan hátizsákot találjon gyermekének, amely ergonomikus kialakításának köszönhetően biztosan támasztja gerincét, belefér minden iskolához szükséges felszerelés, ezenfelül pedig vidám mintájával jókedvre deríti a kicsiket és nagyokat. A Papír-Sziget üzletünkben számos divatos iskolatáskát találhat, ráadásképp beszerezheti a szükséges minőségi írószereket, füzeteket és mappákat is.

Olvasni mindig öröm

A hosszúra nyúló, lusta nyári napok elmúlásával sem kell az olvasás örömét elfeledni. Látogasson el a Líra Könyváruházunkba, ahol minden korosztály számára találhat izgalmas olvasmányokat. Ahhoz, hogy gyermeke a későbbiekben is szívesen elmerüljön az olvasás csodálatos világában, érdemes a korosztályának megfelelő könyvekkel körülvenni őt iskolás korában. Akár kötelező irodalmat, fejlesztő könyveket, meséket vagy ifjúsági szórakoztató irodalmat keres, itt biztosan megtalálja.

Kincsek örökmozgóknak

Legyen szó könnyed hétvégi biciklitúrákról vagy rollerrel iskolába járásról, az a-Wear Sport kínálatában mindenki megtalálhatja a hozzá illő sporteszközt. A Woom légiesen könnyű, szakszerűen megtervezett kerékpárjai végigkísérik a gyermekek fejlődését másféltől 14 éves korig. A Micro rollerek a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően kimagasló élményt nyújtanak rollerezés közben. A Junior vagy Felnőtt alumínium rollerek pedig a munkába járás vagy szabadidős programok egyik legjobb eszközei lehetnek.

Csinos új frizura

A Tincses Sziget gyermek élményfodrászat célja, hogy a legmagasabb minőséget nyújtva tegye élménytelivé a hajvágás folyamatát, a gyermekek igényeit szem előtt tartva. Iskola- vagy óvodakezdés előtt érdemes ellátogatnia gyermekével a Tincses Szigetbe, hogy egészséges és stílusos hajjal kezdhesse az új tanévet. A gyermekbarát környezet, a barátságos, színpompás berendezés gondoskodik róla, hogy minden gyerkőc széles mosollyal és gyönyörű frizurával távozhasson innen.

2022. 08. 19.