A tanév kezdete a gyermek és a szülő számára is zsúfolt időszak. Mindenki visszarázódik az iskola diktálta időbeosztásba, a gyermekek ismét találkoznak rég nem látott barátaikkal, osztálytársaikkal. Hasznos tippeket hoztunk üzleteink kínálatából, hogy megkönnyítsük a mindennapi készülődést!

Egészséges falatok

Az uzsonna kérdése gyakorta nem egyszerű döntés, akár még a szülő csomagol a kisebb gyermekének, vagy az idősebb tinédzser ügyeskedik a konyhában. Fontos, hogy a fiatalok iskolai energialökete mindig legyen változatos, egészséges és ízletes is, hogy örömmel fogyasszák az otthonról hozott finomságokat. A CsupaCsoki Exkluzív polcain nem csupán csokoládét, de számos egészséges és ínycsiklandó élelmiszert és nassolnivalót találhat. A természetes gyümölcsteák, ízgazdag zöldségchipsek és a tápanyagban gazdag granolaszeletek minden gyermek kedvenceivé válhatnak.

Sportosan az úton

Reggelente nem könnyű rávennie a gyermekét az indulásra? Varázsolja izgalmassá a kora reggeleket, és tegyék meg az iskola felé vezető utat rollerrel! Ha tudja a gyerkőc, hogy a reggel ekkora mókával fog indulni, egészen biztosan nem okoz majd gondot számára a reggeli készülődés. Ezzel a módszerrel ráadásul a gyermekek még a tanulás előtt mozoghatnak és kielégíthetik a mozgásigényüket, így az órákon koncentráltabban lehetnek jelen. Az a-Wear Sport üzletünkben a legminőségibb felnőtt és gyermek rollerek között válogathat, melyeket akár ki is próbálhatják az üzletben.

Bájos tankellékek

Ugyan melyik gyermek ne imádná a színes, különleges matricákat, különleges füzeteket és illatos tollakat? Amennyiben költséghatékonyabbá kívánja tenni a vásárlást, a minőségi tanfelszerelésekkel sosem nyúlhat mellé. Ugyanis a táska, ami egy félévet sem bír ki, vagy a ceruzák, amelyek hegye már hegyezés közben kitörik, csupán az első percben tűnhetnek olcsóbbnak – hosszú távon azonban, ha állandóan újra meg kell venni, összességében nagyobb kiadást jelentenek majd. Érdemes ezért színvonalas, strapabíró termékeket választani. A Papír-Sziget üzletünkben mindig a legdivatosabb, legkeresettebb iskolai kellékeket és irodaszereket találja minden korosztály számára, így a tanév közben is érdemes ide ellátogatnia.

Mosolygós délutáni desszert

A kisebb és nagyobb gyermekeket jutalmazással kiválóan lehet motiválni, ez pedig a későbbiekben hasznukra válhat, ha önmaguknak kell megtalálniuk a motivációt az egyetem vagy a munka ideje alatt. Néha azonban mindenkinek szüksége van egy kis ok nélküli kényeztetésre, néhány finom falat vagy egy új ruhadarab bearanyozza az unalmas hétköznapokat. Ejtse útba gyermekével a Rózsakert Bevásárlóközpont teraszát, ahol a Rózsakert Fagylaltozó különleges, mesterséges színezék- és ízfokozómentes fagylaltjai és fagylalt desszertjei mindenki arcára mosolyt csalnak.

2022. 09. 09.