Színesítsük meg vidámsággal a tél utolsó napjait! Akár kisebbekkel vagy nagyobbakkal ünneplünk, az alábbi tippjeink közül biztosan mindenki megtalálja a hozzá illő időtöltést.

Játékos tavaszvárás

Tökéletes hétvégi program egy családi társasjáték-est. A Játéktenger kínálatában számtalan szórakoztató játék közül válogathat minden korosztály számára.

Csendes hangolódás

A Líra Könyváruház polcain számos szerethető, meseszép könyvvel találkozhat, melyek megismertetik a gyerekekkel az olvasás örömét. A bájos állatmesék kedvelőinek a Nyúl Péter könyvsorozat kiváló ajándékötlet.

.

Az első napsugarak kiélvezése

A játékos mozgás és a friss levegő pillanatok alatt javítja a közérzetet és erősíti az immunrendszert. Használja ki a napsütést, amikor csak tudja, a kisebbekkel játszhat valamilyen családi labdajáték-mérkőzést, míg a nagyobbak minden bizonnyal örömüket lelik majd a színes gördeszkákban. Az a-Wear nem csupán szórakoztató sporteszközöket, de hozzájuk tartozó védőfelszereléseket is kínál.

Szórakozás az egész családnak

Amennyiben az otthona kényelméből szeretnénk felfedezni különböző világokat, akkor a PlayStation 5 játékkonzol remek kikapcsolódást fog nyújtani. A Sony újgenerációs konzolja megtalálható az iBro üzletünkben, amely minden korábbinál nagyobb teljesítményt kínál a játékosoknak, ezzel új szintre emelve a játékélményt.

2022. 02. 11.