Az év első hónapját sokan az év szürke, unalmas részeként tartják számon, pedig nagyon is sok lehetőség rejlik ebben a csendesebb időszakban is. Itt az idő feltöltődni, rápihenni a mozgalmasabb napokra, és persze kipróbálni újdonságokat!

Ehhez hoztunk most néhány ötletet.

A ráérős reggelekre

Miért ne rendezhetnénk egy óriási brunchot saját otthonunkban?  Az ínycsiklandó gourmet hozzávalók bevásárlása nem lesz probléma, hiszen a Rózsakert Bevásárlóközpont delikát üzleteiben mindent megtalálunk, ami egy kiadós reggelihez kellhet. A Petit Pain sajtboltban hagyományos eljárással készített, különleges sajtok közül válogathatunk, melyeket friss, francia péksüteményekkel egészíthetünk ki a Petit Pain pékség jóvoltából. A reggeli menüt a Hússzabóság magas minőségű húsáruival tehetjük teljessé.

Az aktív délelőttökre

A napsütéses téli napokon érdemes kiszabadulni egy kicsit a friss levegőre és kiélvezni a melengető napsugarakat. Ha nagyobb távolságot szeretnénk megtenni, akkor séta helyett útnak indulhatunk rollerrel vagy kerékpárral is, így egyúttal egy kis testmozgást is csempészünk a napba. Ehhez minden szükséges kiegészítőt megtalálunk az a-Wear Sportban.

A játékos délutánokra

A zimankóban persze teljesen természetes, hogy nem mindig van kedvünk kimozdulni. Szerencsére otthon is megteremthetjük az önfeledt szórakozás légkörét. Játéktenger üzletünkben számtalan fordulatos, akár két fő számára is élvezetes társasjáték közül válogathatunk.

A hosszú estékre

Ugyan számtalan programmal tehetjük mozgalmassá a januárt, fontos az is, hogy engedjünk meg magunknak egy kis elcsendesedést is akkor, amikor éppen erre van szükségünk. Fogjunk egy meleg pokrócot, gyújtsunk gyertyát és feledkezzünk bele egy izgalmas olvasmány cselekményébe. A Líra könyvesboltban rengeteg újdonság, nagy klasszikusok, szépirodalmi és ismeretterjesztő könyvek közül is választhatunk.

2022. 01. 05.