Szeretné, ha a lakása otthonosabbá válna, vagy csak egy kis újításra vágyik? Talán nem is gondolná, hogy néhány apró holmi mennyire feldobhatja a teret, és milyen sokat változtathat egy-egy helyiség hangulatán. Legújabb cikkünkben ezért összeszedtünk néhány tippet, amelyek segítségével egyszerűen, a Rózsakert kínálatából válogatva teheti szebbé a környezetét. Válogatásunkban ráadásul nemcsak szép, de hasznos holmikat is találhat!

.

Művészi étkészletek

Szinte minden háztartásban vannak olyan ünnepi étkészletek, amelyek csak a különleges alkalmakkor kerülnek elő a szekrények mélyéről. Pedig az igazán szép tányérokat és poharakat a hétköznapokon sem érdemes elrejteni! Ha nem szeretnénk minden nap használni őket, akkor helyezzük nyitott polcokra vagy üveges szekrénybe, hogy szabadon gyönyörködhessünk bennük. A Villeroy & Boch művészi igénnyel készült étkészletei ráadásul új szintre helyezik a különleges tányér fogalmát, és valódi műalkotásokat jelenítenek meg az étkészleteken.

Kellékek őszi teázáshoz

Az ősz sokak számára egyet jelent a teázással, de ha szeretnénk, hogy a forró ital elfogyasztása igazi élményt jelentsen, akkor bizony nemcsak a tea íze és minősége számít, hanem az is, hogy miből fogyasztjuk el. A Rózsakert -1. szintjén találhaó Ronnefeldt Teaházban nemcsak varázslatos ízvilágú teákat fedezhet fel, hanem minden fontos eszközt megtalál a tea professzionális elkészítéséhez, és a teafogyasztás élménnyé varázsolásához is.

Színes virágok kavalkádja

Valószínűleg semmi sem képes olyannyira feldobni egy helyiség hangulatát, mint egy szép virág. Az otthonunkban található szobanövények bizonyítottan javítják a hangulatot, de ha nem tudunk vagy akarunk egy cserepes növénnyel foglalkozni, akkor jó megoldás lehet a vágott virág is. A Moyo Virág kínálatában rengeteg különböző, színes csokor közül válogathat, melyekkel könnyedén jó illatot és kellemes hangulatot csempészhet otthonába.

Apró csodák papírból

Azok, akik szeretnek kézműveskedni, akár maguk is elkészíthetik az otthoni dekorációkat, legyen szó évszaktól független dekorelemekről, vagy akár kifejezetten halloweeni díszítésről. A Papír-Sziget papír-írószer-ajándék üzletben pedig minden minden szükséges eszközt megtalál a kreatív munkához, az ollótól a csillámporig, ráadásul kész dekorációs tárgyakat is nagy választékban talál a kínálatban.


2023.10.06.