A nyári szezon egyúttal a nyaralás és a kikapcsolódás elérkezését is magában rejti, hiszen a legtöbben ezekben a hónapokban veszik ki szabadságukat. Nem véletlenül, hiszen az időjárás különös kedvez a városnézéshez, a strandoláshoz vagy egy-egy finom fagylalthoz. Azonban a nyaralás előtti időszak egy stresszes időszaknak tekinthető. A munkában összetorlódnak a feladatok, sok elintézni, elsimítani való akad. Jelen cikkünkben 3+1 olyan tippet osztunk meg, ami segítheti a felkészülést a nyaralásra. Tartson velünk a cikk végéig és élvezze gondtalanul a közelgő kikapcsolódást!

Kozmetikumok praktikus kiszerelésben

Stressz forrást jelenthet, különösen, ha repülővel utazik, hogy mindent bepakoljon a bőröndbe, illetve, hogy minden szükséges ruha, eszköz beleférjen a csomagba. Az előbbieket segíti számos olyan termék (kozmetikumok és szépségápolási kiegészítők), amelyek kifejezetten utazáshoz lettek kialakítva. Ez garantálja, hogy a repülőre is nyugodt szívvel és probléma nélkül felviheti ezeket a kozmetikumokat, eszközöket. Marionnaud és dm üzletünkben számos ilyen mini kozmetikumot talál. Sőt, a kozmetikai termékeken túl olyan sminkecseteket és egyéb szépségápolási kiegészítőket is talál, amelyek ideálisak az utazáshoz. Nézzen körül üzleteinkben!

Stresszmentesítse a szervezést

Nem is olyan könnyű feladat egy élménydús nyaralás összeállítása. Vegye le a terhet a válláról és bízza profikra a szervezést. Önnek már csak annyi dolga lesz, hogy mindent, amire csak szüksége lehet, bepakol a bőröndbe és már indulhat is a kaland! VIVA Utazási Irodánk repülőgépes körutazásokat és városlátogatásokat is teljeskörűen menedzsel. Legyen a vágyott úticél Thaiföld, Kuba, Kína, Mexikó, India, Portugália, a Madeira sziget vagy az Amerikai Egyesült Államok üzletünk szolgáltatásaira bizalommal támaszkodhat!

Írjon naplót az élményeiről

Bár, a technika csodálatos világában talán elsőre furcsának tűnhet, hogy azt ajánljuk, hogy élményeit papírra vesse, de számos érv szól emellett. A mindennapokban biztosan Ön is rengeteget használja digitális készülékeit, így a lelki és mentális kikapcsolódását azzal is segítheti, hogy lehetőségeihez mérten kicsit elszakítja magát az online tértől és nem a nagy világnak, hanem valóban önmagának írja le gondolatait élményeit. Papír-Sziget üzletünkben számos szép és különleges füzetet és írószert talál, amelyekbe öröm lesz a betűvetés! A képen látható füzet még környezetbarát is, így e miatt sem kell aggódnia!

Extra tipp: csodálatos loknik egyszerűen

Csábítóan hangzik, ha azt mondjuk, hogy a nyaralás alatt is lehetnek tökéletes fürtjei az ízletes vacsora mellett, igaz? Nos, ez nem lehetetlen! Ráadásul még nagy hajformázó eszközöket sem kell betuszkolni a csomagjába. Dm üzletünk polcain a megoldás, hiszen ezekkel a hajformázó eszközökkel egy éjszaka alatt varázslatos loknik készülnek, és még a haját is kíméli a hőhatástól.


2023.06.16.