1958 júliusában egy baráti társaság kezdeményezte, hogy legyen a barátságnak nemzetközi napja. Negyven év múlva az ENSZ akkori főtitkára Micimackót nevezte ki a barátság hivatalos nagykövetévé. Végül pedig 2011-ben július 30-át az Egyesült Nemzetek Közgyűlése hivatalosan is a barátság világnapjává nyilvánította. Most arra hívjuk Önt és barátait, hogy ünnepeljék meg egymást. Összeállításunkkal szeretnénk ehhez egy kis segítséget nyújtani. Gondoltunk a gyerek, felnőtt, férfi és női barátságokra is.

.

Közös játékok a kis barátoknak

A barátság talán legkönnyebben gyerekkorban képes kialakulni. Épp ezért biztassuk csemeténket arra, hogy értékelje ezt a különleges és igen fontos emberi kapcsolatot. Játéktenger üzletünkben számos kedves játék és izgalmas társasjáték várja a gyerekeket, melyekkel garantáltan önfeledten telik majd a kicsik ünneplése.

Gyűjtsük össze kedvenc közös emlékeinket

A barátság elsősorban közös élményeken alapul. A legfontosabb összetevője egy igaz barátságnak az őszinteség és a kölcsönös bizalom. Biztosan Ön és kedves barátja/ barátai is sok-sok szép emléket éltek meg együtt. Válassza ki a legkedvesebbeket és készítsen belőle egy kis fotóalbumot. Garantált lesz az öröm, különösen, hogy erre biztosan nem számít majd a barátja. Fotó La-Már – Kodak Express üzletünk mind a képelőhívásban, mind pedig a fotóalbum választás tekintetében segítségére lesz.

Egy ízletes reggeli, ebéd vagy vacsora

A legtöbb közösségi esemény valamilyen formában az étkezésekhez kötődik. Mivel is lehetne hát jobban megünnepelni a barátságot egy ízletes közös reggelivel, ebéddel vagy vacsorával. 8 m² reggelizőnk szendvicsekkel, zabkásákkal és kávékkal várja Önöket. PrézliGreen – tasty & free, Noriko Sushi, Peking Büfé éttermeink pedig változatos fogásokat tálalnak, melyek kiválóak ebédre vagy vacsorára. Éttermeink között biztosan mindenki megtalálja a kedvére valót, hiszen a mindenmentes étrendet követőkre, a kelet ízeinek szerelmeseire, sőt a japán és magyar ételek kedvelőire is gondoltunk.

Közös borozás egy kellemes nyári estén

 A férfiakat sem hagyhatjuk ki a sorból, hiszen nemtől függetlenül minden ember életében fontos a barátság. Arra hívjuk a férfiakat, hogy egy ízletes, elegáns bor és egymás társaságában adjanak hálát a barátságuknak és a szép közös emlékeknek. Bortársaság üzletünk kínálatában minőségi italok várják Önöket!


2023.07.28.