Elérkezett a várva várt tavasz! Legyen idén tavasszal is naprakész a divat új trendjeivel kapcsolatban! A ruhák színei és szabása nemcsak a sokoldalúságról és a trendről szólnak, hanem az egyéniség kifejezéséről is. Jelen összeállításunkban összeszedtünk 4 tippet, amely segít Önnek, hogy megtalálja önmagát az idei tavaszi trendben, így sokkal magabiztosabban viselheti az Ön által választott darabokat.

Viseljen vagány kiegészítőket!

Idén tavasszal az extravagáns ruhák hódítanak, de ha ezeket nem érzi közel magához, akkor se ijedjen meg! Maradjon az egyszerű daraboknál, amiket dobjon fel egy-egy vagány darabbal, amin rögtön megragad mindenki tekintete! Az előbbi praktikával az idei trendnek is megfelel, de mégis magabiztos tud maradni öltözékében, ennél pedig nincs is fontosabb. My Day Collection üzletünkben számos táskát, ékszert és övet talál, amelyek kitűnően feldobják a legegyszerűbb szettet is. Ráadásul üzletünkben az olasz és a hazai kortárs tervezők márkáinak kollekciói közül válogathat!

Bátran viseljen mintás ruhákat!

Sokan ódzkodnak a mintás ruhák viselésétől, tartva attól, hogy épp összenyomja vagy túlságosan megnyújtja őket. Ahelyett, hogy félne ettől, inkább fordítsa előnyére! A nagyobb minta általában a magasabb embereken áll jól, míg az alacsonyabbakhoz a kisebb mintázatú ruhadarabokban illeszkednek a legjobban, hiszen optikailag megnyújta őket. Clamar Multibrand üzletünk több évtizedes tapasztalattal alakítja kínálatát, így itt biztosan megtalálja a megfelelő stílust, mintát, szabást és méretet.

Kísérletezzen az ékszerekkel!

Ön is hajlamos arra, hogy miután felkapta a kiválasztott ruhát már indul is, és kifelejti az öltözködésre fordított időből a szetthez illeszkedő ékszerek kiválasztását? A tavasz az egyik legnagyszerűbb évszak arra, hogy ezen a szokáson változtasson, hiszen a tavaszi ruhák már sokkal jobban engedik láttatni az ékszereket, amelyek így valóban öltözékének ékét jelentik majd. 2023-ban különösen nagy hangsúlyt kapnak a divatban az egyedi ékszerek. Gold House ékszerboltunk kínálta közt talál gyűrűket, karkötőket, karperecek, nyakláncokat, fülbevalókat, medálokat és karórákat is. Kísérletezzen szabadon, de ha mégis elakadna a választásban, üzletünkben a szakértő kollégák is szívesen segítenek Önnek!

A frizurája is a divat része!

Akármilyen furcsán is hangzik valójában a frizurája is nap mint nap az öltözékének részét képezi, attól függően, hogy összefogja, begöndöríti vagy épp kivasalja a haját. Egy jól elkészített frizura kezelése a mindennapok során is egyszerű. Jean Louis David fodrászatunk a folyamatosan fejlődő francia divat szerinti prémium fodrászatot képviseli. A szalon szakértő fodrászai valóban megalkotják azt a frizurát, ami nemcsak az elképzeléseit tükrözi, hanem a gyakorlatban is jól áll Önnek, hangsúlyozza arcának szép vonásait!

2023.03.10.