Az új év nem feltétlen kell, hogy új fogadalmakat rejtsen számunkra, hiszen előfordulhat, hogy épp nem vagyunk olyan élethelyzetben, hogy elérkezett volna az ideje új szokások bevezetésének. Gyakran az is nehézséget okozhat, hogy nagy a külső nyomás, ami ránk nehezedik, azzal kapcsolatban, hogy mindenképpen kell valami új szokásrendszert, célt meghatároznunk magunk számára. Ez egyáltalán nem így van. Hallgassunk magunkra és csak akkor tegyünk fogadalmakat, ha valóban készek vagyunk a változásra, így nagy kudarcélményektől tudjuk megkímélni magunkat. Azonban az új év önmagában rejti “a valami új” iránti vonzalmat. Kicsit mindannyian vágyunk a megújulásra. Cikkünkben olyan ötleteket szedtünk csokorba, amelyek motivációt, inspirációt adhatnak egy-egy új szokás bevezetéséhez, vagy amelyek segíthetnek megújulni, felfrissülni az új évben.

Új frizura

A legjobb időpont a hajunk és megjelenésünk felfrissítésére az új év. Egy jól kialakított frizurát sokkal könnyebb a mindennapokban kezelni. Csak egy kis frissítő vágásra vágyna, esetleg régóta ábrándozik egy új hajszín kipróbálásán? Jean Louis David fodrászatunk a folyamatosan fejlődő francia divat szerinti prémium fodrászatot képviseli, így a szalonunk kitűnő választás ezen tervei megvalósításához. A divat fővárosának legújabb trendjeit hozza el a szalon a vendégek számára. Itt nem csupán egy szolgáltatásban, hanem valódi élményben lesz része!

Téli sportok öröme

Sokak új évi fogadalma a rendszeres sportolás bevezetése a mindennapokban. Azonban ne feledje, nem kell kizárólag az edzőtermi sportokban gondolkoznia! Használja ki a hideg időt! Kösse össze a sportot és a szórakozást! A tél kiváló lehetőséget kínál a síelésre, snowboardozásra vagy akár a korcsolyázásra. Ne riassza el a hideg, csupán a megfelelő téli sport ruházatra van szüksége, melynek beszerzéséhez bizalommal ajánljuk a-Wear Sport üzletünket.

Megújulás a divatban

Egy új stílus, vagy egy meglepő új szín bevezetése gardróbjába sokat képes dobni az önbizalmán és a kedvén is. Viseljen bátran vidám színeket! GANT üzletünk a legmagasabb minőségű ruházatot gyártja és kínálja. Az üzletben kollégáink tanácsadást is végeznek, hogy az Ön számára legmegfelelőbb ruhadarabok kerülhessenek a polcára. A GANT nem csupán egy márka, hanem egy életérzés. Tapasztalja meg ezt Ön is 2023-ban!

Önfejlesztés az irodalom erejével

A változások elsősorban nem a külsőségekben nyilvánulnak meg. Minden változás bennünk kezdődik, és abban az elhatározásban, motivációban, amit önmagunkban hordozunk. Ha változtatni szeretne szokásain vagy megjelenésén az első és legfontosabb, hogy növelje önismeretét. Az előbbiekben nagy segítséget jelenthet az olvasás és a könyvek birodalma. Líra üzletünkben számos önfejlesztő és pszichológiai olvasmány közül választhat, de ha inkább a történetek szövevényeibe merülne el, kiváló regényeket is talál üzletünkben.


2022.01.13.