A rohanós hétköznapok gyakran leszívják az ember erejét, energiáját, ilyenkor szükség van egy kis feltöltekezésre. Ki kell szakadni a teendők véget nem érő listájából és “ráparancsolni” magunkat a pihenésre! Összeállításunkban hoztunk Önnek 3+1 tippet, amelyek segíthetnek abban, hogy akár egy hétvége alatt elűzze a mindennapi stresszt az életéből.

Töltse fel a testét!

Ép testben ép lélek – tartja a híres ókori szólás, s való igaz, hogy érdemes kellő figyelmet fordítani a test feltöltésére is. Különösen, ha egész nap ülőmunkát végzünk.  A test feltöltésének az egyik legkitűnőbb formája, ha ellátogatunk egy masszázsra. A Rózsakert Bevásárlóközpontban elhelyezkedő Thai Harmónia – Tradicionális Masszázsszalonban a masszőrnők a Bangkoki „wat-po” templom szerzetesrendjének iskolájában sajátították el a thai masszázs évszázados titkait és fogásait. A thai masszázs energizáló, fiatalító és mentálisan serkentő hatással bír, sőt kiváló gyógyhatása van a szív- és érrendszeri, emésztőrendszeri és mozgásszervi megbetegedések megelőzésére és kezelésére is.

Újuljon meg!

Bár apróságnak tűnhet, de nagy erő lakozik a különböző szépészeti kezelésekben is. Nemcsak azért, mert abban az egy órában, amíg például a fodrász székben ülünk nem azon agyalunk, hogy még mit kell aznap csinálnunk, hanem azért is, mert egy-egy kisebb változtatás –például a frizuránk felfrissítése – máris képes örömet csalni az arcunkra. Mindemellett pedig egy üdítő beszélgetés a fodrászunkkal is tud könnyíteni a lelkünkön. Jean Louis David fodrászatunkban már mindössze 10 percet igénybe vehető kezelések is rendelkezésre állnak. A FUSIO-DOSE egy gyors, könnyen alkalmazható szolgáltatás, amely bármilyen hajtípusra, hajproblémára és hajápolási igény kielégítésére használható.
Ha inkább az otthon nyugalmában szeretné kényeztetni magát, akkor számos már otthon is használható készítmény érhető el a piacon. Az ősz a bőrápolásban például az egyik legfontosabb időszak, hiszen a nyár után bőrünknek szüksége van a regenerációra. A hétvége a legjobb választás egy arcmaszk használatára! Marionnaud és dm üzletünkben is széles választékban talál bőrápoló készítményeket.

Csendesedjen el!

A befelé figyelés, a sok körülöttünk történő esemény feldolgozása különösen fontos. Hangolódjon önmagára! Egy forró tea és egy magával ragadó regény társaságában garantált, hogy békére talál! Líra Könyváruházunkban szépirodalmi, ismeretterjesztő és szakkönyvek, útikönyvek, ifjúsági könyvek és idegen nyelvű könyvek is nagy választékban kaphatók. Ronnefeldt Teaházunk széles kínálatában pedig garantáltan megtalálja kedvenc teáját, hogy teljes legyen a hétvégi “bekuckózás” élménye! Nemcsak az olvasásnak, hanem az írásnak is gyógyító ereje van. Naplózza érzelmeit vagy írja le a héten az Önnel történt eseményeket. Papír-Sziget papír-írószer és ajándék üzletünkben számos szép notesz és íróeszköz közül válogathat az ízlésének megfelelően!

Menjen ki a természetbe!

A természetben való sport – legyen az az Ön lakóhelyéhez közel eső park vagy akár egy erdő – a legnagyszerűbb stresszcsökkentő tevékenység. Töltsön minőségi időt a családjával! Menjenek közösen sétálni, kirándulni! A kicsiket magával ragadja a közös program élménye, mindamellett, hogy este biztosan könnyen elalszanak majd az egész napos friss levegőn töltött aktív időtöltés után. Ügyeljen arra, hogy megfelelő öltözékben legyen az egész család, hogy elkerüljenek egy esetleges betegséget, megfázást. A-Wear Sport üzletünk az egész család számára megfelelő sportöltözetet biztosít, sőt a kicsik számára rollert, kerékpárt is talál a bolt választékában.

2022.11.04.