Tavaszra általában kimerül a szervezetünk tartalékkészlete. Ilyenkor gyakran fáradtnak, letörtnek, ingerültnek érezhetjük magunkat, amiről a vitaminhiány, a kevés napsütés és az év eleji hajtás tehet. Fontos azonban, hogy olykor időt szakítsunk saját magunkra, és feltöltődjünk, hogy újult erővel folytathassuk mindennapjainkat! Alábbi tippjeink segítségével még azok is relaxálhatnak, akiknek nincs tengernyi ideje, és még a bevásárlóközpont területét sem kell elhagynunk!

Fényűző frizura

A fűtésszezon végéhez közeledve a hajunk is megérdemel egy kis extra törődést. A Jean Louis David budapesti szalonjában a folyamatosan fejlődő francia divat szerinti prémium fodrászat élményében lehet részünk.

Wellness a konyhában

A Ronnefeldt Teaház wellness teakülönlegességei segítenek a hétköznapokat izgalmasabbá, könnyedebbé varázsolni. A teázás nem csupán kikapcsolódásra kiváló, de az egészségre is számos jótékony hatással bír. Megnyugtat, segít koncentrálni, míg a mennyei aromák elkényeztetik testünket és lelkünket.

Kis francia életérzés

Néha jól esik egy kicsit kiszakadni a rohanós hétköznapokból és lelassítani, felfedezni új kultúrák gasztronómiáját. A Petit Pain hangulatos kávézójában friss, helyben sütött bagetteket, tradicionális francia és német receptek alapján készített pékárukat, valamint kávékülönlegességeket találunk.

Hétköznapi luxus

A thai masszázs az egyik legősibb, legnépszerűbb és leghatékonyabb keleti gyógymód, amely segítségével helyreállíthatjuk szervezetünk egyensúlyát. Rendszeres alkalmazása jó közérzetet biztosít, emellett kiváló gyógyhatása van a szív- és érrendszeri, emésztőrendszeri és mozgásszervi megbetegedések megelőzésére és kezelésére. A Thai Harmónia Masszázsszalonban a kikapcsolódás garantált!

2022. 03. 11.