A tél közepét, az ünnepek utáni időszakot érezhetjük szürkének. Kicsit rosszabb a kedvünk, különösen ebben az enyhébb, esősebb januárban. Nem szabad azonban hagyni, hogy a kedvetlenség és motiválatlanság ránk telepedjen! Cikkünkben 3+1 olyan divattippet osztunk most meg Önnel, amelyek segítenek abban, hogy kicsit színesebben lássa ezt a borús időszakot.

Francia elegancia

Az elegáns, klasszikus szettek a francia nők védjegyei, amelyek hosszú évek óta inspirálják a világ divatirányzatait. Az Emily Párizsban című nagysikerű, a Netflix-en futó sorozat megjelenése pedig még inkább népszerűvé tette az elmúlt időszakban a francia divatot. Clamar Multibrand üzletünkben is francia öltözékeket talál. A termékekre a magas minőségű anyagok és a 2023-as trendet követő szabásvonalak a jellemzők. Színesítse ruhatárát a franciák stílusával!

A színes smink alapja a megfelelő bőrápolás

Akár a nude, akár az erősebb színek mellett tesszük le a voksunkat, a szép smink titka az ápolt bőr! A téli időjárás komolyan igénybe veszi a bőrünket, hiszen folyamatosan nagy hőmérséklet-változásnak van kitéve. A kiszáradt bőr nemcsak esztétikai probléma. Kóros esetben akár komolyabb fájdalommal is járhat a bőr szárazsága, így fontos, hogy ezt még idejében előzzük meg a megfelelő bőrápolási rutin kialakításával. Marionnaud üzletünkben megtalálhatja a mindennapi szépségápoláshoz szükséges termékeket a vezető márkák kínálatából.

A táska a szett éke

Ha öltözködésről és divatról beszélünk mindenképp szót kell, hogy ejtsünk a megfelelő táska kiválasztásáról is, hiszen a táska az öltözékünk éke. Gion üzletünk termékei a hagyományos kézműves technológiák használatával, valamint a legfinomabb, 100% növényi cserzésű, olasz bőrök és a legkorszerűbb anyagok alkalmazásával készülnek. Nemcsak praktikusak, szépek, hanem rendkívül hosszú életűek is.

Motiválja magát a kék színnel

A tél örök színe a kék! A kék a remény és a béke színe, hihetetlenül megnyugtató hatása van. Talán pont ennek köszönheti töretlen népszerűségét. S.Oliver üzletünkben számos kék ruhát, mellényt talál. Tudta, hogy a kék szín pszichológiai hatása, hogy nyugalmat és komolyságot ad? Az év elején pont erre van szüksége!

2022.01.20.