Közeledik a nyár, és ezzel pedig elérkezik a szezonja a nyaralásoknak. Jelen összeállításunkban szeretnénk néhány olyan üzletet, szolgáltatást ajánlani bevásárlóközpontunk kínálatából, amelyek garantálják, hogy igazán emlékezetes, problémamentes utazásban legyen része idén nyáron.

Vonjon be a szervezésbe egy utazásszervezőt!

Sokan maguk próbálják megszervezni nyaralásaikat, azonban ez egy stresszes feladat, különösen az egyébként is rohanós mindennapokban. Nem beszélve arról, hogy egy utazás megszervezése igen komplex feladat, számos hiba lehetőséget rejteget magában. Épp az előbbiek miatt javasoljuk, hogy keressen fel egy utazásszervezőt, aki leveszi a gondokat a válláról. Az utazásszervező felelőssége, hogy gondoskodjon a nyaralás minden részletéről, például a szállodáról, a szállásról és az étkezésről. Az utazásszervező megtervezi az üdülési útvonalat és tartalmat, és gondoskodik minden utazással kapcsolatos igényről. VIVA Utazási Irodánk a 10 legnagyobb forgalmú magyar utazási iroda egyike. Látogassa meg irodánkat a bevásárlóközpont I. emeletén, a mozgólépcsővel szemben!

Váltsa ki előre a felhasználni kívánt készpénzt!

Ha külföldi utazást, tengerparti nyaralást terveznek családjával, akkor javasoljuk, hogy mindenképpen tájékozódjon előzetesen az adott országban használt pénznemről, és váltson az országban használatos valutára. Kalkulálja ki előre, hogy várhatóan mekkora összeget fog elkölteni, így nem érhetik a helyszínen kellemetlen meglepetések, és pénzügyeit sokkal tudatosabban kezelheti a nyaralás alatt is! A valutaváltáshoz javasoljuk Change Valutaváltó irodánkat. A Northline Kft. 1996-ban az elsők között kezdte meg pénzváltási tevékenységét. Az iroda fokozott figyelmet fordít a hazai és külföldi ügyfelek gyors és diszkrét kiszolgálására!

Adja le időben az utazáshoz szükséges online rendeléseit

Egyre több olyan webshop található az interneten, amelyek kifejezetten olyan termékeket értékesítenek, amelyek az utazásokat könnyítik meg, (például: olyan bőrönd rendszerezőket és egyéb kiegészítőket értékesítenek, amelyek a repülőgépekre felvihető szabvány paraméterei szerint kerültek kialakításra). Javasoljuk, hogy ezeket a rendeléseket időben adja le, legkésőbb az utazást megelőzően egy hónappal, hogy biztosan idejében megérkezzenek. Rendeléseit pedig a Rózsakert Bevásárlóközpontban található AlzaBox és Foxpost csomagautómatákba is kérheti, ezzel biztosítva, hogy olyan időpontban tudja felvenni a csomagot, amikor Önnek kényelmes. Ráadásul a csomag felvétele után az egyéb szükséges termékeket is beszerezheti üzleteinkből. Az előbbiekkel rengeteg felesleges sorban állással töltött időtől kímélheti meg magát!

Pénzügyi megoldások a szép élményekhez is!

Egy külföldi nyaralás a legtöbb esetben nagy anyagi vonzattal is jár. Ha régóta álmodozik egy külföldi útról, itt az ideje, hogy megvalósítsa tervét! A Rózsakert Bevásárlóközpontban is megtalálható CIB Bank az előbbiekben – a források előteremtésében – nagy segítség lehet az Ön számára. Bankunk tanácsadó szakemberei segítenek pénzügyeinek intézésében és döntéseiben, hiszen az ügyfél-elégedettség nem szerencse kérdése.


2023.05.19.