Ahogy érkeznek az egyre rövidebb nappalok és hidegebb reggelek, gyakran érezhetjük azt, hogy bőrünknek, hajunknak szüksége van egy kis plusz figyelemre, gondoskodásra. Az egészséges, ápolt haj és bőr pedig a megfelelő termékek felfedezésénél és rendszeres használatánál kezdődik, ehhez hoztunk most néhány szuper tippet. A cikk végén pedig hoztunk egy különleges, őszi nyereményjátékot is.

Ragyogó bőr a hidegben is – dm, Marionnaud

Az igazán egészséges szépség a bőr megfelelő ápolásával kezdődik. A tökéletes smink is akkor mutat a legjobban, ha tiszta, ragyogó bőrrel rendelkezünk. A hideg időben arcunk könnyebben kiszáradhat, érdemes ilyenkor a napi arcápolási rutinunk mellé beiktatni egy kis extra gondoskodást is. A dm-ben és a Marionnaud Parfümériában megtalálhatjuk a legjobb hidratálókat, arcmaszkokat. Természetesen ősszel sem szabad megfeledkezni a megfelelő napi vízmennyiségről, és a fényvédő használatáról, ha igazán ragyogó bőrt szeretnénk.

Felüdülés testnek és léleknek – Thai Harmónia masszázsszalon

A hosszú hétköznapokon is érdemes megajándékozni magunkat egy kis felfrissüléssel. A Thai Harmónia masszázsszalon az egyik legősibb, legnépszerűbb és leghatékonyabb keleti gyógymóddal, a thai masszázs segítségével teremti meg a szervezet harmóniáját. Relaxáló és revitalizáló hatásának köszönhetően szinte új erőre kaphatunk.

Egészséges és tündöklő haj – Jean Louis David fodrászat

Hatvanadik évfordulója alkalmából a Jean Louis David új, 2021-2022 őszi-téli kollekciója az eltelt 6 évtized legikonikusabb frizuráit idézi fel, a legfrissebb trendekhez igazítva. Történelmi visszakacsintás ez a korát mindig megelőző, stílusteremtő márka elmúlt évtizedeire.

Ezen a télen a Jean Louis David időutazásra hív minket a 60 év stílusteremtő világába.  

“Az alapokhoz tértünk vissza, a márka jellemző kódjaihoz, miközben átdolgozva, újragondolva tettük őket ismét aktuálissá, hiszen még az időtlen trendek is változnak és fejlődnek szezonról szezonra” mondja Vanessa Giani, a Jean Louis David képzési vezetője.

Az őszi-téli szezonra egy különleges nyereményjátékkal készültünk, a Jean Louis David fodrászat, a Marionnaud Parfüméria és a GANT divatüzlettel együtt. A nyereményjátékot Instagram-oldalunkon lehet elérni az alábbi linkre kattintva: 

https://www.instagram.com/rozsakertbevasarlokozpont/

2021. 11. 05.