Május első heteiben a hőmérséklet már gyakran a nyári napokat idézi, azonban az éjszakák még hűvösebbnek bizonyulnak. Ez az átmeneti időszak remek lehetőséget nyújt arra, hogy a szekrény mélyére rejtse a vastag, kötött holmikat, és felfrissítse ruhatárát. A Rózsakert Bevásárlóközpont divatüzleteiben egytől egyik kiváló minőségű, egyedi darabokat találhat. Hoztunk néhány ötletet, melyek remekül megállják helyüket a tavasz végi napokon.

Könnyed francia életérzés – Clamar Multibrand

Az egyre melegebb nappalok beköszöntével praktikus döntés lengébb, természetes anyagú ruhadarabokra váltani. Egy mintás, ujjatlan blúz könnyedén rétegezhető az olykor még változékony időjárásban. A Clamar Multibrand Store kínálatában számos egyedi tervezésű francia blúzt és ruhát talál, melyek mindenki arcára mosolyt csalnak.

Vadóc nőiesség – Elysées

A rohanós napokon sokaknak fejtörést okoz a napközbeni és az esti viselet összeegyeztetése. Az Elysées új kollekciója olyan különleges alapdarabokat vonultat fel, melyeket néhány egyszerű módszerrel rengeteg féle módon lehet variálni. Egy fehér blúz rendkívül sokoldalú, éppen ezért minden nő ruhatárában ott a helye. Farmernadrággal és egy könnyű dzsekivel párosítva kényelmes, csinos outfitet varázsolhat, vagy viselje blézerrel és szoknyával a munkahelyére. Egy romantikus esti borozáshoz, vacsorához sötétebb árnyalatú darabokkal, ragyogó ékszerekkel kombinálva egy szempillantás alatt kifinomultan vagány végeredményt kaphat.

A nyár vibráló hangulatával – My Day Collection

A különféle minták és színek keverése rendkívül divatosnak számít az idei szezonban. A jelszó: minél vadabb, annál jobb! Azonban a visszafogottabb szettek kedvelői is könnyedén kísérletezhetnek hasonló színvilágú darabok kombinálásával. A My Day Collection egyszerre egyedi és kifinomultan nőies ruhadarabokat kínál olasz és hazai kortárs tervezők jóvoltából.

Minőség minden méretben – Gion bőrdíszmű

Egy jól megválasztott, különleges táska bármilyen outfitet képes feldobni. A Gion bőrdíszmű üzletünk minőségi bőrtáskákat, okostelefon-tokokat, apróárukat és egyéb kiegészítőket kínál hölgyeknek és férfiaknak egyaránt. Válasszon öltözékéhez színben passzoló kiegészítőt, vagy épp ellenkezőleg: kísérletezzen komplementer színpárosításokkal, az idei szezon az eddig ismert divatszabályok felrúgásáról szól.

2022. 05. 06.