Közeleg a Valentin nap – szenteljünk egy kis plusz figyelmet a kedvesünkre ebben az időszakban is! Legyen szó új vagy régi szerelemről, az együtt töltött idő és a szívből adott ajándékok aranyat érnek. Hoztunk néhány tippet a szerelmesek világnapjára.

Kreatív meglepetések

Látványos és szerethető? A Papír-Sziget Valentin-kollekciójában mindenki megtalálja a tökéletes ajándékot. Az egyedi ajándékok kedvelőinek kitűnő választás egy formabontó rózsaszobor, a fiatalabbaknak egy kedves plüssfigura, a tradicionális romantika rabjainak pedig kedveskedhetünk kézzel írt szerelmes levéllel, melyhez minőségi levélpapírt és borítékokat is találunk a Papír-Sziget polcain.

Csábító szirmok

Egy gyönyörű csokor virággal sosem tévedhetünk. A Moyo Virág széles kínálatában a klasszikus vörös rózsán át a nőies boglárkacsokron át a szivárvány minden színében válogathatunk a szebbnél szebb virágok között.

.

Romantikus illatok

A könnyed, tavaszi illatok bármilyen bőrtípuson remekül érvényesülnek, és tökéletes tavaszváró kiegészítőinkké válhatnak, melyeknek senki nem fog tudni ellenállni. A Marionnaud polcain számos érzéki illatköltemény várja a hölgyeket és urakat.

A szerelem zamata

Nincs jobb érzés, mint a párunkkal minőségi időt tölteni egy nehéz nap végén. A hangulatos beszélgetésekhez vagy közös főzéshez pedig kitűnő frissítő egy különleges, kézműves sörválogatás a Bortársaság jóvoltából.

2022. 02. 03.