Töltsön el egy napot a Rózsakert Bevásárlóközpontban, és várja a nyár végi szezont felkészülten! Legyen szó a ruhatára felfrissítéséről, egy relaxáló masszázsról, vagy egy ellenállhatatlan ebédről, a Rózsadomb szívében egy helyen mindent megtalál, amire csak szüksége lehet a hétköznapokban. 

Kifinomult lazaság

A nyár az imádnivalóan szellős, energikusan színes ruhákról szól. Ne féljen játszani a különböző mintákkal, az idei szezonban hódítanak a látszólag össze nem illő részletek. Az Elysées divatüzletünk különleges olasz darabjai egy szempillantás alatt kihozzák viselőjükből a csábító nőt. Izgalmas minták, lenge anyagok és megnyerő fazonok: tökéletes választás vízparti koktélestekhez, esti korzózáshoz, hétvégi szabadtéri eseményekhez. A bővebb szabású ruhákat fogja össze egy különleges övvel derekánál a tökéletes homokóra-alak eléréséhez. Könnyed szettjét egy kontrasztos árnyalatú kézitáskával és csinos kalappal teheti igazán teljessé.

Kulcsfontosságú kiegészítők

Egy minőségi táskának minden nő ruhatárában ott a helye. A Gion üzletünk kínálatában egyedi táskákat, telefontokokat, pénztárcákat és öveket találhat. A termékek hagyományos kézműves technológiák használatával, valamint a legfinomabb, 100% növényi cserzésű, olasz bőrök és a legkorszerűbb anyagok alkalmazásával készülnek, nők és férfiak számára egyaránt. Az innovációt és az időtlen tervezést szem előtt tartva a Gion termékek nem csupán hosszú élettartamúak, de mindig stílusos hatás kölcsönöznek viselőjüknek. A nyár végi-kora őszi időszakra remek választásnak bizonyulhat egy őzbarna bőr hátizsák, mely nőies szabásából adódóan kiválóan kombinálható könnyed anyagú nadrágokkal és ruhákkal egyaránt.

Magával ragadó kikapcsolódás

Egy letehetetlen olvasmány bárhová elkísérheti: a vízpartra, egy izgalmas utazásra, vagy akár csak a kertbe. Válogasson a Líra Könyváruház sikerkönyvei között, és leljen rá az új kedvencére! Mészáros Dorka Filter nélkül című szókimondó kötete az első szerelemről, mozaikcsaládról, bántalmazó kapcsolatról, online zaklatásról, kényszerességről és szorongásról elgondolkodtató utazásra hívja az olvasót. Hosszú, szőke haj, kék szem, babaarc: Írisz egyszerűen tökéletes. Az Instagramján több ezren követik, a modellügynökségek kapkodnak utána. Azonban a lány mégis másra vágyik, gyermekkori álma ugyanis, hogy mikrobiológus legyen. Amikor sikeresen pályázik egy neves külföldi egyetemi ösztöndíjra, ez a cél egészen közelinek látszik, csakhogy olyan akadályok állják útját, amelyek egy részét önmagában kell leküzdenie.

Vitamindús finomságok

A legnagyobb hőségben megeshet, hogy kimarad egy-egy étkezés, azonban ha az egészségére kíván koncentrálni, Ön ne kövesse el ezt a hibát! A Green – Tasty & Free éttermünk a hét minden napján könnyed, egészséges falatokat kínál. Minden általuk készített termék gluténmentes, ráadásul a legtöbbjük tej- vagy laktózmentes is. Reggelente friss pékáruval, zöldségkrémekkel, quiche-el, reggeli desszertekkel és italokkal készülnek, míg napközben a meleg ételeké és a salátáké a főszerep. A friss fogásokat reggeltől estig kellemes környezetben fogyaszthatja el a hűs, légkondicionált beltérben, vagy a Rózsakert Bevásárlóközpont árnyas teraszán.

2022. 08. 05.