Nincs ünnep ételek nélkül! Azonban nagy fejtörést tud okozni, hogy mi is kerüljön az asztalra? Legyen minőségi és ízletes, könnyen elkészíthető, a legfontosabb pedig, hogy a család minden tagja találjon kedvére való falatot. Jelen összeállításunkban olyan tippeket hoztunk, amelyek segítenek a konyhában, hogy az ünnepi ebéd, illetve vacsora sikert arasson.

Minőségi alapanyagok

Az ízletes vacsora elkészítése már a főzés előtt kezdetét veszi. Nem mindegy ugyanis, hogy milyen alapanyagokból dolgozunk! A minőségi hozzávalók jelentik a sikeres ételek elsőszámú titkát. A Rózsakert Bevásárlóközpont üzletei ebben nagy segítségére lesznek. Hússzabóság üzletünk hentesei mindenkinek személyre szabottan ajánlanak a pultból, ráadásul tippekkel, praktikákkal is segítenek az adott hús legtökéletesebb elkészítésében. Üzletünk kizárólag prémium termékeket kínál, melyek a lokális termelőkön túl, a világ számos tájáról érkeznek. Petit Pain üzletünkben pedig friss pékáruk várják Önt, illetve különleges sajtok, ízletes falatok, melyek tökéletesen kiegészítik az ünnepi vacsorát. A további hiányzó hozzávalókat pedig SPAR üzletünkben találja meg.

Kiváló bor

A vacsora ízeit igazán egy minőségi és zamatos bor forrasztja össze a család felnőtt tagjaiban, így ennek megfontolt kiválasztása sem elhanyagolható a fogások összeállításakor. Bortársaság Borszaküzletünkben szakértők állnak rendelkezésére, így ha bizonytalan lenne a választást illetően itt biztosan talál segítséget!

A család kedvence: a desszert

Ha a házi sütemények felejthetetlen ízét szeretné az ünnepi asztalra varázsolni, de idő fogytában van, akkor szerezze be a tradicionális karácsonyi süteményeket, például a zserbót vagy a hókiflit Süti. – Cake & Shake üzletünkben, ahol házi készítésű süteményekkel, helyben készített kézműves desszertekkel és rengeteg finomsággal várjuk Önt. Senki nem fogja észrevenni, hogy a süteményeket nem Ön készítette. Megőrizzük a titkot!

Ünnepi tálalás

Még zamatosabb a vacsora, ha az étkészlet és a tálalás is az ünnep pompáját tükrözi. The House of Villeroy & Boch üzletünkben páratlan tányérokat, ünnepi dekorációkat talál, amelyekkel az étkezőt is karácsonyi hangulatba öltöztetheti. Azért legyen óvatos ezekkel a törékeny darabokkal!Szeretetteljes adventi időszakot kíván a Rózsakert Bevásárlóközpont!

2022.12.23.