Korábbi cikkünkben összegyűjtöttük az idei őszi-téli szezon legjobb darabjait, ezen a héten pedig azt mutatjuk be, milyen különleges kiegészítőkkel lehet tökéletesíteni a téli hónapokban gardróbunkat.

 

BLITZ – piros darabok

A hűvösebb hónapok szürke időszakában igazán jól jöhet egy kis extra szín. A 2021-es évben ismét egy igazi klasszikushoz, a vörös színhez nyúlnak vissza a kiegészítőtrendek. Egy sötét színű kabát vagy egy monokróm szett mellé remekül passzolnak ezek az élénk színek. Visszafogott és elegáns hatást keltenek, tökéletesen megállják a helyüket a hétköznapokban vagy akár egy esti programon is.

 

Clamar – színes kabát

Ha az egyszínű kabátokat már unalmas találjuk, a Clamar multibrand sokoldalúan viselhető darabjai egy kis felüdülést hozhatnak a téli gardróbokba. Praktikus, steppelt felső viseleteik nem csak divatosak, de rendkívül kényelmesek is, melegen tartanak a zord időjárásban is.

 

s.Oliver – nagy sál

Amikor kiegészítőket keresünk a téli hónapokra, az egyik legegyértelműbb választás a sál lehet. Ez a ruhadarab szinte felöltözteti a téli kabátokat, miközben melegen tartja nyakunkat is. Az s.Oliver kínálatában most puha gyapjú sálakra lelhetünk, amelyeket sokféleképpen megköthetünk, így variálhatjuk megjelenésünket.

 

MyDay – platform csizma

Az elmúlt évek egyik legpraktikusabb és trendibb darabjai a platform csizmák. Bátran lehet őket viselni elegáns ruhákhoz vagy akár lazább, hétköznapi stílusú szettekhez is. Kényelmes viseletet biztosít az egész napos munkához is.

 

GION – arany táska

Letisztult, mégis különlegesen aprólékos, elegánsan fényűző részletek. A GION táskák egytől egyig különleges, hazai tervezésű darabok. Az aranyló applikációk és játékos textúrák igazi ünnepi fényeket idéznek meg, melyektől hangulatod is ünnepi varázslatba öltözhet. 

2021. 10. 27.